Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Αετός Ανωγείων


Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης: “Ο Μπιτσαξής δείχνει ότι είναι ακατάλληλος!”


Με το γνωστό δυναμισμό που τον διέπει, ο παπα-Ανδρέας βρίσκεται και φέτος δίπλα στον Αετό Ανωγείων που δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στην Δ’ Εθνική. Ο δυναμικός ιερέας δε μασάει τα λόγια του και ξεσπαθώνει κατά του Γ. Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, αναφορικά με την απόφαση να διακόψει την επιχορήγηση στα σωματεία της Δ’ Εθνικής. Παράλληλα, απαντά για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας του Αετού, ενώ προσθέτει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για να παραμείνει στην κατηγορία

συνέντευξη στον Δημήτρη Σταράκη
Μετά από 10 αγωνιστικές, η ομάδα του Αετού Ανωγείων βρίσκεται 11η θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα παλέψει για τη σωτηρία της. Αισιοδοξείτε ότι στο τέλος η ομάδα του Αετού θα πετύχει το στόχο αυτό;

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αισιοδοξία στην ομάδα. Αποφασίσαμε να κατέβουμε για την ιστορία μας και δημιουργήσαμε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ με σκοπό όπως είπες τη σωτηρία μας. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα μας έχουν προβληματίσει, όμως πρόσφατα 3 άνθρωποι πλαισίωσαν το Δ.Σ. του Αετού και με αυτούς ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας.  Βαγγέλης Βυστάκης, ο Χρόνης Πλουσής και ο Μιχάλη Κουνάλης βρέθηκαν στη διοίκηση της ομάδας και αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τη σώσουμε. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε 2-3 μεταγραφές σε θέσεις που νιώθουμε ότι έχουμε ελλείψεις για να γίνουμε ανταγωνιστικότεροι και ποιοτικότεροι. Πιστεύω ότι οι μεταγραφές μας θα είναι από το κέντρο και μπροστά, για να βρει η ομάδα το εύκολο γκολ. Ακόμα πάντως και αν δεν τα καταφέρουμε, η ομάδα θα ανασυγκροτηθεί. Δε θα αφεθεί στην τύχη της.


Πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα των Ανωγείων να συντηρήσει μια ομάδα στη δ’ Εθνική εν έτει 2010, με δεδομένη την ευρύτερη οικονομική δυσχέρεια που μαστίζει τη χώρα μας;

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα, αλλά είναι μια κατάντια της πολιτικής και ο μαρασμός του αθλητισμού. Πάνε να διαλύσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς από την πολιτεία να βοηθήσει ομάδες σαν τη δικιά μας, που αποκεντρώνουν και δίνουν διεξόδους άθλησης στα νέα παιδιά. Αυτή είναι δυστυχώς η θλιβερή πραγματικότητα.


Πώς σχολιάζετε την κίνηση των προέδρων των Ενώσεων Κρήτης να απαιτήσουν την καταβολή των επιχορηγήσεων των παρελθόντων ετών, όπως επίσης και τη βόμβα του Παναγιώτη Μπιτσαξή περί κόψιμο της επιχορήγησης στην Δ’ Εθνική;

Να πιάσουμε λοιπόν και εμείς και να γίνουμε λαμόγια, κλέφτες και απατεώνες για να μας στηρίξει το κράτος και να μας χαρίζει χρέη Τι χαρακτηρισμό να δώσω πραγματικά; Ο άνθρωπος είναι σε λάθος θέση και μόνο που λέει τέτοια πράγματα δείχνει ότι είναι ακατάλληλος. Ξεχνούν ότι ζητούμε πλέον να μπούμε στο στοίχημα κι εμείς και να έχουμε το μερίδιο μας απο τον ΟΠΑΠ; Που ζει ο κύριος αυτός; Σε άλλη χώρα; Αλλά τελικά, θα πρέπει μάλλον ο Αετός να κάνει δώρο την επιχορήγηση του σε μια ομάδα της Super League, να μην πεινάσουν οι καημένοι. Την ομάδα που θα δώσουμε τα χρήματα, ας τη διαλέξει ο κος Μπιτσαξής.

Μιλήστε μου για τις Ακαδημίες του Αετού. Υπάρχει “αγκάλιασμα” από τους γονείς; Ποιες οι προοπτικές για το μέλλον του συλλόγου στο θέμα αυτό;
Τα πάντα σε μια ομάδα ενός χωριού είναι δύσκολα. Έτσι και στο ζήτημα αυτό,
έχουμε 50 παιδιά στις ακαδημίες και υπολειτουργούν. Τα έξοδα έιναι μεγάλα. Χρειαζόμαστε καταρχήν έναν προπονητή που να είναι πάνω από όλα παιδαγωγός σε αυτές τις ηλικίες. Προχωράμε σταθερά και παλεύουμε σιγά σιγά για να αναδείξουμε και τα νεαρά παιδιά και να τους δώσουμε πολύτιμη στήριξη για να συνεχίσουν να αθλούνται και να απέχουν από άλλες, βλαβερές συνήθειες και συναναστροφές.

Το Σεπτέμβριο ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 αγόρασε συμβολικά ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας του Αετού. Πιστεύετε ότι κινήσεις σαν κι αυτές πρέπει να πολλαπλασιαστούν με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση της βίας και των διαφορών των οπαδών;
Τιμή για εμάς αυτό που έγινε και θα κάνουμε και άλλες παράλληλες δράσεις με τη Θύρα 4. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κίνηση αυτοί και απο την άνοιξη θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, γιατί τιμά τον τόπο μας αυτή η στήριξη των ανθρώπων του Βορρά. Σίγουρα σε λίγους μήνες θα μπορέσουμε να πούμε και να σχεδιάσουμε περισσότερα.

Πώς βλέπετε μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Δ΄Εθνικής; Που θα κριθεί η άνοδος και η παραμονή;
3 είναι οι ομάδες που έχουν σίγουρα ξεχωρίσει με την ποιότητα τους. Επισκοπή, Ρούβας και ΠΟΑ για τη άνοδο και θα έχουν μια συναρπαστική κόντρα μέχρι το τέλος. Είναι καλό και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό το νέο  πρωτάθλημα  και βρεθήκαμε σε αυτήν τη συγκυρία να προσπαθούμε να το παλέψουμε με στόχο την παραμονή μας. Θεωρώ ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή μέχρι το τέλος για την επίτευξη των όποιων στόχων.


Ποια θα είναι η επόμενη μέρα και ο νέος σχεδιασμός για τον Αετό;

Υπάρχουν πολλά πράγματα κατά νου και πάμε να στηρίξουμε και ουσιαστικά να αναγεννήσουμε την ομάδα. Θέλουμε να καλέσουμε το ανωγειανό στοιχείο εδώ να μας στηρίξει γιατί είναι απαραίτητο προκειμένου ο Αετός να ορθοποδήσει δυναμικά . Επαναλαμβάνω ότι αν η ομάδα πέσει φέτος δε θα έρθει το τέλους του Αετού. Θα την αναδομήσουμε και θα την χτίσουμε με προοπτική. Αν πάλι καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, τότε αυτό θα μας χαροποιήσει ακόμα περισσότερο. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο.
πηγή: rethemnosnews.gr
williamhillcasino.com

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 0-5 ΠΑΟΚ

”Πεντάσφαιρος” ο ΠΑΟΚ στα Ανώγεια

19 ΔΕΚ 2010

Σαν “σίφουνας” πέρασε από τα Ανώγεια ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε του τοπικού Αετού με το επιβλητικό 5-0.

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και ήταν κυρίαρχος του αγώνα. Η ομάδα του Κρουσσώνα πήρε την πιο εύκολη  νίκη της στο πρωτάθλημα, επί μιας ομάδας που εν πολύς και σε αυτό το παιχνίδι έπαιζε την σωτηρία της και δεν έδειξε την ανάλογη σοβαρότητα.
Ο Πουλάκης στο 28΄άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ για να έρθει 6 λεπτά αργότερο ο Καρβελάς πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ και να διαμορφώσει το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ενα γκολ του συνήθη ύποπτου Κουράκη στο 58΄και άλλα 2 από τον Ρηγάκη (66’, 77’), διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι Πουλάκης, Κουράκης και Ρηγάκης σκόραραν και τη προηγούμενη αγωνιστική επί του Πατούχα.
Αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στο 70’ ο Μουρτζάκης.

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Παπαδόπουλος, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Σφακιανάκης (64’ Γ. Σπαχής), Καστελλιανάκης (38’ Γεωργαλής), Νικηταράς (34’ Ε. Σπαχής), Σούρσος, Καπιζιώνης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάββαλος, Ζαμπετάκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Μπινιχάκης, Ρηγάκης, Χ. Μαρκάκης, Κουράκης (77’ Γ. Μαρκάκης), Πουλάκης (66’ Μπέρκης), Καρβελάς (71’ Μαμουλάκης).

Παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης: «Ο παπάς δεν είναι για να χτυπάει μόνο την καμπάνα».

17 12 2010

Ο πιο γνωστός Ιερέας -πρόεδρος στην Ελλάδα ο Παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης με το μεγάλο κοινωνικό έργο στον Αετό Ανωγείων και πρωτοβουλίες και ιδέες ξεχωριστές, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στον Athletic Radio 104,2  και την εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic»  με τον Γιώργο Κορτσιδάκη.

 
Οι απόψεις του όπως πάντα ριζοσπαστικές και ενδιαφέρουσες…

Για το ρόλο του Ιερέα-προέδρου…
«Ο παπάς δεν είναι για να χτυπάει μόνο την καμπάνα. Ο ρόλος του παπά ξεκινάει μετά το Δι ευχών της Κυριακάτικης Λειτουργίας. Θα μπορούσα και εγώ να είμαι επαναπαυμένος, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Οπως έλεγε ο Τσέ Γκέ Βάρα αξίζει φίλε μου να ζεις με ένα όνειρο και ας πέσει η φωτιά του να σε κάψει. Για μένα το όνειρο μου είναι το χωριό μου. Αγαπώ αυτόν τον τόπο και θέλω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν γίνεται να μένω απαθής σε ότι έχει να κάνει με τα μικρά παιδιά και την προσπάθεια που κάνουμε έξι χρόνια τώρα με τους νέους του χωριού».

Για την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο…
«Ημουν και είμαι άσχετος με το χώρο. Ο Αετός πέρασε τα όρια της Ελλάδας όταν ήταν στο τοπικό. Στο Περιφερειακό χάσαμε την ουσία μας. Ηταν τα έξοδα δυσβάσταχτα και δεν μπορέσαμε να στείλουμε τα κοινωνικά μηνυματα που θέλαμε μέσα από τον αθλητισμό, όπως κάναμε άλλα χρόνια. Δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε. Τα έξοδα για μας ήταν δυσβάσταχτα».

Η εμπειρία  του από το  ποδόσφαιρο…
«Μπήκα σε ένα νταραχτά που δεν είναι η δουλειά μου. Αλλά επειδή δεν ήθελα να πάει στράφι η προσπάθεια μας, είπα ότι πρέπει να χορέψω. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να πείς ούτε τα αυτονόητα. Θέλουν να μας κάνουν να μην έχουμε ρόλο και άποψη για τίποτε. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές τι συμφέρον μπορεί να υπάρχει στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να εμπλέκονται τόσες καταστάσεις…»

Για τον Αετό Ανωγείων…
«Το καλοκαίρι θωρούσαμε τον Αετό για χαμοπούλι. Αλλά πλέον έχουν μπεί στην ομάδα μερικοί καλοί Ανωγειανοί και θα ξαναπετάξει ο Αετός. Δυο καταξιωμένοι και καλοί Ανωγειανοί, ο Βαγγελης Βιστάκης που έχει το ΚΤΕΟ και ο Χρόνης Πλουσής, πατέρας τριών ποδοσφαιριστών είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Θα μπουν και κάποιοι άλλοι.Την ομάδα την έχουν βοηθήσει κατά καιρούς άνθρωποι που είναι ξένοι με τα Ανώγεια. Τώρα γίνεται μια προσπάθεια για να έρθουν κοντά μας. Είχαμε μείνει τρείς άνθρωποι και δεν πήγαινε άλλο».

Για τα κοινωνικά μηνύματα του ποδοσφαίρου…
«Εβλεπα το παιχνίδι με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάντο. Εμείς με το Γιάννη τον Αναστασίου πριν τρία χρόνια κάναμε μια ανάλογη εκδήλωση και τα έσοδα πήγαν σε παιδιά για ειδικές ανάγκες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φέτος θα ξεφύγουμε από τα προβλήματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και να ξαναβρούμε την ταυτότητα μας. Το καλοκαίρι σκεφτήκαμε ακόμη και να διαλύσουμε την ομάδα. Τώρα όμως με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει κάποιοι άνθρωποι είμαι αισιόδοξος»
Επόμενα σχέδια….

«Με συγκίνησε μια κίνηση από την Θυρα 4 του ΠΑΟΚ,η οποία πήρε ένα εισιτήριο διαρκείας  του Αετού Ανωγείων για να ενισχύσει την προσπάθεια μας. Σκέφτομαι να κάνουμε μια αδελφοποίησης μαζί τους. Οπως έχουμε κάνει με ομάδες της Κύπρου όπως η Ανόρθωση και η Αχνα. Αλλά και ομάδες της Μυκόνου».

Ένα παράπονο για ΟΦΗ και Εργοτέλη…
«Εχω ένα παράπονο. Τα τελευταία δυο χρόνια δεν υπάρχει βοήθεια από καμιά από τις δυο μεγάλες ομάδες Το καλοκαίρι ζήτησα κάποιους παίκτες και μου είπαν ότι οι παικτες αυτοί δεν μπάνε στο Περιφερειακό. Τελικά  όλοι αυτοί οι παικτες πηγαν σε ομάδες του Περιφερειακού. Δεν έχω παράπονο από το Μαχλά ή τον Παπουτσάκη, αλλά από κάποιους άλλους που υποτίθεται ότι έχουν κάποια πόστα. Ειδικά ο Παπουτσάκης έχει βοηθήσει πολύ τον Αετό. Εμείς αν βγάλουμε ένα ταλέντο οι πρώτοι που θα ενημερώνουμε είναι ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης».

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 4-1 (video)


Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 4-1 για το 
περιφερειακό πρωτάθλημα στο Βουζουνεράκιο Στάδιο (5-12-2010)
Ανέβηκε απο www.anatolh.com

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0 – 0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (VID)
28 11 2010

Χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική συνεχίζει ο Γιούχτας που χθες έμεινε στο 0 – 0 με τον Αετό στα Ανώγεια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Η ομάδα των Αρχανών δεν αξιοποίησε όμως την ισοπαλία της Επισκοπής στη Βιάννο με τον Πατούχα και η διαφορά από την πρώτη θέση παρέμεινε στους 5 βαθμούς. Οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο να πάρουν το τρίποντο στο τέλος όταν είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Σφακιανάκη.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι έγινε στο 4’ όταν ο Τζωρμπατζάκης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Σούρσου. Ο Γιούχτας έχασε ευκαιρία για να προηγηθεί στο 11’ όταν μετά από λάθος του Καλομοίρη ο Τσαφαντάκης πλάσαρε προς την εστία με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 24’ ο Παπαδόπουλος είχε κεφαλιά άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 30’ σε μαρκάρισμα του Νικηταρά από το Ζουμπουλάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48’ έχασε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Καινουργιάκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Καλομοίρης με το Μανώλη Κασσωτάκη να επιχειρεί νέο σουτ που κατέληξε άουτ. Ο Μανώλης Κασσωτάκης είχε σουτ που δε βρήκε στόχο στο 51’, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 57’ κεφαλιά του Πηγιάκη από σέντρα του Γιακουμάκη. Ο Καλομοίρης απομάκρυνε κεφαλιά του Καινουργιάκη στο 81’, ενώ ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι δυο λεπτά αργότερα όταν από σέντρα του Σταυρακάκη ο Σφακιανάκης έπιασε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Διαιτήτευσε ο κ. Σωτηριάδης από το σύνδεσμο Λασιθίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Αετού τίμησε τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του Γιούχτα Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Παπαδόπουλος, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Σφακιανάκης, Καστελιανάκης (85’ Χαραλαμπάκης), Νικηταράς (77’ Σπαχής Ε.), Σούρσος (66’ Γεωργαλής), Καπιζιώνης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Πηγιάκης (76’ Δεληθωμαΐδης), Κασσωτάκης Ε., Ζουμπουλάκης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης, Γιακουμάκης (70’ Καργιωτάκης), Τσαΐνης (15’ λ. τρ. Μεταξάκης), Κασσωτάκης Α.

aetos 0-0 giouchtas
Ανέβηκε από 10osomilos.

Πίτσος: ”Nα μείνουμε εμείς και να ανέβει ο ΠΟΑ”

22 ΝΟΕ 2010

Ο Μηνάς Πίτσος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΟΑ, τον στόχο του Αετού Ανωγείων αλλά και γενικά για το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανόλη Χρονάκη.

Για το ματς με τον ΠΟΑ


“Το θέμα είναι να μην σταθούμε στο πέναλτι που χάσαμε αν και γνώμη μου είναι πως θα είχαμε διαφορετικό παιχνίδι. Βέβαια δεν ξέρεις πως θα μπορούσε να αντιδράσει μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ατσαλένιο αν γινόταν το 1-1. Ο ΠΟΑ είναι μια ομάδα που αγαπώ και εύχομαι να το πάρει το πρωτάθλημα Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως η ομάδα μου κοιτάει στα ίσα στις τελευταίες αγωνιστικές όλους τους αντιπάλους. Είναι ένα κέρδος για εμάς να μιλάμε για ανταγωνιστικότητα στο ματς με ΠΟΑ. Ανεβήκαμε μετά το 15, ο ΠΟΑ ανέβηκε στην επανάληψη αλλά εκτός από το δοκάρι του Συσκάκη δεν είχε καμία άλλη μεγάλη ευκαιρία.”

Για την ομάδα του
 
“Αυτή η ομάδα χτίστηκε από το 0, το καλοκαίρι είχαμε μόνο 6 δελτία, έχουμε περιθώρια βελτίωσης θα ξαναχάσουμε, θα ξανακερδίσουμε και μπορεί να φάμε και 4αρες. Θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα είμαστε μια ομάδα που θα παλέψουμε ως το τέλος.”

Για το πρωτάθλημα

“Εγώ τουλάχιστον με τις ομάδες που έχουμε παίξει ως τώρα το μόνο σίγουρο είναι πως περίμενα να ανέβει ο ΠΑΟΚ, καθώς τον αδικούσε η θέση που βρισκόταν. Δεν ήταν τυχαίο το «διπλό» στον Γιούχτα. Οι τέσσερις ομάδες που πιστεύω θα παλέψουμε για την παραμονή είναι οι Ακρίτας, Πατούχας, Πανακρωτηριακός και εμείς. Από κει και πέρα μια την άνοδι είναι ο ΠΟΑ, ο Ρούβας και η Επισκοπή. Οι Ασίτες έχουν πολύ καλή ομάδα αλλά οχι για πρωταθλητισμό, υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες αλλά όχι για το κάτι παραπάνω. Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων όπως έχω ακούσει από συνάδελφους.”

Για την κακή συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής

“Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά έχουμε παίξει παιχνίδια με 7 μικρούς λόγω τραυματισμών. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Ξέρουμε πως με ομάδες όπως με ΠΟΑ, Επισκοπή, Ηρόδοτο και ετοιμοπόλεμους να έχουμε όλους του παίκτες δύσκολα θα παίρναμε αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε όπως είπα τις δυνατότητας μας και που πρέπει να πάρουμε βαθμούς.”


Ατσαλένιος-Αετός Ανωγείων 1-0

21 ΝΟΕ 2010
Επαγγελματική νίκη πήρε ο Ατσαλένιος που επικράτησε 1-0 του Αετού Ανωγείων.
Το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Συσκάκης στο 5.Σημειώνεται ότι ο σκορερ είχε δοκάρι στο 64.Ο Συνάνης απέκρουσε πέναλτι του Μουρτζάκη για τον ΠΟΑ και  κράτησε τη νίκη. Πέναλτι απέκρουσε και ο Καλομοίρης για τα Ανώγεια.
Αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κανελλάκη ο Χατζηανδρέου στο 81.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Σινάνης, Καπετανάκης, Α. Χαλκιαδάκης, Πετράκης (46’ Πολεμαρχάκης), Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Σεραφειμίδης (61’ Φραγκιαδάκης), Χατζηανδρέου, Καστελλιανάκης, Συσκάκης (73’ Κατσούλης), Ν. Χαλκιαδάκης.
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Σπαχής (72’ Χρόνης), Μουρτζάκης, Χαλκιόπουλος, Γεωργαλής, Καστελλιανάκης, Νικηταράς, Σφακιανάκης, Καπιζιώνης.

POA 1-0 AETOS
Ανέ­βηκε απο 10osomilos


Σημάδια ανάκαμψης δείχνει ο ΑΕΤΟΣ

3/11/2010
Σπουδαία εμφάνιση για τον ΑΕΤΟ Ανωγείων στο φιλικό στην Χερσόνησο με αντίπαλο την τοπική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Ρεθύμνου αν και ηττήθηκε με 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Φιλλιπάκου στο 25′, έδειξε καλά στοιχεία και σκόρπισε χαμόγελα στον τεχνικό της Μηνά Πίτσο.ο οποίος είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του με αντίπαλο μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο 19χρονος αμυντικός Ακης Παπαδόπουλος, ο οποιος εντός των επόμενων ημερών θα αποτελέσει την νέα μεταγραφή του ΑΕΤΟΥ.Ο Παπαδόπουλος αγωνιζόταν στον Παναργειακό και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μηνά Πίτσου, ενώ με την αποψινή του εμφάνιση έδειξε οτι θα αποτελέσει μια ιδανική λύση για τον νευραλγικό χώρο της άμυνας, όπου ο ΑΕΤΟΣ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Η σύνθεση στο φιλικό ήταν η εξής:
Παπουτσάς,Καπιζιόνης,Σταυρακάκης,Τσικολιδάκης,Μουρτζάκης,Σπαχής.Μ, Παπαδόπουλος, Σπαχής Α. Γεωργαλής,  Σφακιανάκης, Καστελλιανάκης.



Αετός - Ακρίτας 1-2


Ο Ακρίτας ‘φτερούγισε’ μέσα στα Ανώγεια με μία πολύ μεγάλη νίκη που τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία αντίθετα παρέμεινε η ομάδα του Ρεθύμνου.
Ο σύλλογος του Αποκόρωνα μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες του έψαχνε να ξαναβρει τον δρόμο των επιτυχιών και τα κατάφερε παρότι για μια ακόμα φορά στάθηκε άτυχος χάνοντας παίκτες του λόγω τραυματισμού. Αυτή τη φορά ήταν ο Καραδάκης που δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα ενώ τραυματίας αγωνίστηκε και ο Σαπουνάκης. Στον αντίποδα χθες επανεμφανίστηκαν μετά από πολύ καιρό δύο παίκτες και συγκεκριμένα ο Ορφανός με τον Ροζάκη.
Μάλιστα ο τελευταίος κράτησε και τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Φάσεις - γκολ:
4’ ο Γεωργαλής εκτελεί φάουλ, με τον Κελαϊδή να στέλνει με κεφαλιά άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0.
18’ ο Μάνος αποφεύγει τον Καλομοίρη, αλλά το πλασέ του σε κενή εστία φεύγει άουτ.
29’ ο Καστελιανάκης εκτελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γεωργαλή θα φύγει ελάχιστα άουτ.
31’ σέντρα του Καστελιανάκη, πλασέ στην κίνηση του Σούρσου, ελάχιστα άουτ.
52’ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, αδρανεί η άμυνα του Αετού, και ο Τζαγκαράκης έστρωσε τη μπάλα στον Σηφακάκη που με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
57’ ο Καστελιανάκης με κάθετη πάσα, θα βγάλει τετ α τετ τον Σφακιανάκη, ο οποίος θα πλασάρει άουτ.
62’ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, νέα σύγχυση στην άμυνα του Αετού, την οποία επωφελείται ο Κελαϊδής και με πλασέ γράφει το 1-2.
70’ ο Σηφακάκης πλασάρει άουτ από καλή θέση
76’ καλό σουτ του Μουρτζάκη, θα μπλοκάρει ο Σαπουνάκης.
88’ Ο Παπαδημητρίου αστόχησε σε πλασέ που επιχείρησε.
94’ σέντρα του Γεωργαλή, ο Σαπουνάκης θα χάσει την μπάλα, σουτ του Σούρσου θα διώξει πάνω στην γραμμή ο Ροζάκης, νέο σουτ του Σούρσου θα διώξουν οι αμυντικοί και το 3ο σουτ του Νικηταρά θα διώξει ο Σαπουνάκης.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του ηρακλειώτη Κοκκινάκη που στο 63’ σε ανατροπή του Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή από τον Καλομοίρη και ενώ ήταν ο παίκτης του Ακρίτα σε εμφανή θέση για γκολ χάρισε τη κόκκινη στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες στον πάγκο των Χανιωτών και προκάλεσε την αποβολή του Διακάκη.
Διαιτητής ήταν ο Κοκκινάκης.

Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Χαραλαμπάκης, Τσικολιδάκης, Καπιζιώνης, Μπουρτζάκης, Χαλκιόπουλος, Γεωργακλής, Καστελιανάκης (62’ Νικηταράς), Μ. Σπαχής (52’ Σταυρακάκης), Σούρσος, Σφακιανάκης (83’ Χρόνης).
Ακρίτας: Σαπουνάκης, Κοκονένκο (46’ Παπαδάκης), Θεοδωρακάτος (47’ Καραδάκης, 48’ Ορφανός), Ροζάκης, Κελαηδής, Τζαγκαράκης, Μάνος, Ν Θεοδωρακάτος, Σηφακάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδημητρίου.


Αποκλεισμός εν όψη..Ακρίτα !

27/οκτ/2010
Το Αρκάδι Αγγελιανών συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μετά από το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, χθες έκανε την έκπληξη και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Η ομάδα των Αγγελιανών, «πέταξε» εκτός διοργάνωσης τον Αετό Ανωγείων, με πρωταγωνιστή τον Λυκούργο Τζαγκαράκη, που πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης.

  • Μένεα πνέουν στον ΑΕΤΟ Ανωγείων για την διαιτησία του Ρεθυμνιώτη Γιώργου Ε. Σταυρουλάκη, στον νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, που οδήγησε την ομάδα σε αποκλεισμό από την φάση των 16 του θεσμού.

Ο Αετός ηττήθηκε με 2-1 από τα Αγγελιανά στα Μισίρια με 2 γκολ του Λυκούργου Τσαγκαράκη στο 24′ και στο 43′,ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Γιάννης Σούρσος στο 25′.
Δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 75′ και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης που δεν δόθηκαν από τον κ.Σταυρουλάκη έγιναν η αιτία των έντονων διαμαρτυριών από την πλευρά του ΑΕΤΟΥ.
Πλέον ο ΑΕΤΟΣ στρέφει την προσοχή του στο Πρωτάθλημα και στον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με τον Ακρίτα στα Ανώγεια, ψάχνοντας να βρει σύντομα τον εαυτό του εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου