Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ηρόδοτος


Ηρόδοτος: Τέλος Γκέος και Κουρουθιανάκης

16 12 2010

Παρελθόν αποτελούν από τον Ηρόδοτο οι Κουρουθιανάκης και Γκέος .


Oι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του Χρήστου Καργιώτη και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας προκειμένου να… ελαφρύνει το ρόστερ εν όψει του 2011.

Είχαμε αναφέρει εξάλλου πριν από 2 εβδομάδες, ότι στον Ηρόδοτο θα προχωρούσαν σε μια “ελάφρυνση” του ρόστερ τους λόγω του ότι υπάρχει στην ομάδα μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών.

Έκπληξη πάντως αποτελεί η λύση της συνεργασίας με τον Κουρουθιανάκη που ήρθε στην Αλικαρνασσό ως μια σημαντική λύση ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όπως θα ήθελε και ο ίδιος.

Όσον αφορά τον Γκέο, παραχωρήθηκε στον Ρωμανό και θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Γιαμαλάκη εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας της Ελιάς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.(athleticradio.gr)

Ηρόδοτος-Ακρίτας 3-0 (VID)


irodotos 3-0 akritas
Ανέβηκε από 10osomilos. 5 12 2010

Ηρόδοτος-Πανακρωτηριακός 4-0 (VID)

21 NOE 2010
Ο Ηρόδοτος συνέτριψε τον Πανακρωτηριακό με 4-0 και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας. Οι Χανιώτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρευσαν .
Τα γκολ σημείωσαν οι Φωτόπουλος (9’), Μαυρίδης (52), Ζαφείρης (73) και Καραφωτιάς (81’).
Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Χατζής στο 23.
Διαιτητής ήταν ο Σταυρουδάκης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κάργατζης, Δροσάκης, Κοντοζής, Μαυρίδης, Χατζής (62’ Ανδρεαδάκης), Διγενής, Φωτόπουλος (84’ Ατσαλής), Φράγκος, Ζαφείρης, Παπαδάκης (74’ Καταφωτιάς), Μαγάκης.
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Περράκης, Αδαμόπουλος, Καμίδης (62’ Μαυρογιαννάκης), Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Παπαδομανωλάκης (83’ Μιχαήλ), Κριάρης (55’ Δαμανάκης), Λιονάκης, Μιχαλακόπουλος, Ράπτης.

Irodotos 4-0 Panakrotiriakos
Ανέβηκε απο 10osomilos

Δεν είχε τύχη στη “ρώσσικη ρουλέτα” ο Ηρόδοτος

18 NOE 2010

Ο Εθνικός πήρε μια δίκαιη και πανάξια πρόκριση επί του Ηροδότου επικρατώντας στα πέναλτι με 5-4.


Πρόσωπο του αγώνα και παράλληλα ο άνθρωπος που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα της Αγίας Τριάδας, ήταν ο Καστρινός που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι με το οποίο προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η κανονική διάρκεια και η ημίωρη παράταση βρήκε Ηρόδοτο και Εθνικό - ισόπαλους χωρίς τέρματα (0-0) και τελικά όλα κρίθηκαν στην “ρώσσικη ρουλέτα” όπου επίσης πρωταγωνίστησαν οι δύο τερματοφύλακες.

Η σειρά των πέναλτι:

(H) Καραφωτιάς - άουτ
(E) Στεφανάκης 0-1
(H) Κοζυράκης 1-1(E) Γκίκας 1-2(H) Διγενής 2-2(E) Τότος 3-2(H) Φράγκος 3-3(E) Ανωγειαννάκης 3-4(H) Καλομοίρης 4-4(E) Γιαννακάκης - απέκρουσε ο Καρλής(H) Κλαδάς - απέκρουσε ο Παρασύρης(E) Σηφάκης - απέκρουσε ο Καρλής(H) Δροσάκης - απέκρουσε ο Παρασύρης(E) Καστρινός 4-5

Φιλική ισοπαλία 3-3 Ηρόδοτου-ΠΑΟ Κρουσώνα

14 ΝΟΕ 2010

Καλό τεστ για Ηρόδοτο και ΠΑΟΚ ήταν το χθεσινό μεταξύ τους φιλικό που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό και ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 3 – 3. Ο Κρουσσώνας προηγήθηκε δυο φορές, ισοφαρίστηκε σε 2-2,βρέθηκε να χάνει 3-2 και τελικά έσωσε τη παρτίδα στο τελευταίο λεπτό με αυτογκόλ.

Σημαντικό γεγονός για τον Ηρόδοτο ήταν η έντονη δραστηριότητα του Βασίλη Παπαδάκη ο οποίος ήταν μέσα και στα τρία γκολ, ενώ με τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε σε θέση στόπερ και ο Μπαλάφας που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Καλές εντυπώσεις άφησε επίσης και ο 16χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ζαφείρης.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κρουσώνα έδειξε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο όταν θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 25’ με κεφαλιά του Κουράκη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πλασέ του Ζαφείρη στο 55’. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Κουράκη στο 48’, όμως ο Ηρόδοτος έκανε το 2 – 2 με πλασέ του Ατσαλή στο 65’ και πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του Καλομοίρη στο 80’. Το σκορ έκλεισε στο 90’ με αυτογκόλ του Μαγάκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Αλλάζει το προφίλ της ομάδας


10 ΝΟΕ 2010
Η ελληνοποίηση του Ζαν Κούρτι που αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων του Ηροδότου, απασχόλησε τους ανθρώπους της διοίκησης στο χθεσινό Δ.Σ της ομάδας. Το παρόν έδωσε και ο τεχνικός Χρήστος Καργιώτης ο οποίος εξέφρασε τη γνώμη του για το νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά και γενικότερα για το ρόστερ της ομάδας.
Θεωρείται δεδομένο ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα καθώς το ρόστερ κρίνεται υπεράριθμο από την τεχνική ηγεσία.
Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού έχει σκοπό τη προσεχή μεταγραφική περίοδο να αλλάξει το προφίλ της ομάδας προς το καλύτερο με προσθήκες και αποχωρήσεις παιχτών και στις αποφάσεις της θα παίξουν ρόλο οι επόμενες αγωνιστικές , αλλά και η μέχρι τώρα μέτρια εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα.


Σκόραραν στην ανθρωπιά Ρωμανός και Ηρόδοτος ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΑΜΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στο γήπεδο της Ελιάς το φιλικό παιχνίδι του Ρωμανού με τον Ηρόδοτο για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Νίκου Μπουρδαμή.

Οι εξέδρες του γηπέδου γέμισαν και οι φίλαθλοι με τους παίκτες και τους παράγοντες των δυο ομάδων ευχήθηκαν στον παίκτη του Ρωμανού που πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης στη Γερμανία γρήγορη αγωνιστική επάνοδο.

Όπως είναι φυσικό ο αγωνιστικός χαρακτήρας της συνάντησης πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τον Ρωμανό για την ιστορία να επικρατεί με 1 – 0 χάρις σε γκολ του Μωραϊτάκη έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια των Μάρκου και Φινοκαλιώτη. Γενικά το παιχνίδι ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η επανεμφάνιση του Βασίλη Παπαδάκη στον Ηρόδοτο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο πρώτο ημίχρονο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Κώστας Κουναλάκης, με βοηθούς τους Μηνά Κοκκινάκη και Σπανάκη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε καθήκοντα βοηθού παραχωρώντας τη θέση του στον κ. Κοκκινάκη.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Λιουδάκης (46’ Φουρναράκης), Σιδηρόπουλος, Κουτουλάκης (46’ Λασηθιωτάκης), Πεπονάκης, Κλωνάρης (46’ Μάρκου), Μεσοδιακάκης, Πολυχρονάκης, Σπανάκης (46’ Μακρυγιαννάκης), Μαραβέλιας (46’ Μωραϊτάκης), Αλλατίκ (70’ Βυνιχάκης), Φινοκαλιώτης (80’ Γιαννακόπουλος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Καρλής, Μαυρίδης, Καλομοίρης, Γκέος, Κλαδάς, Ζαφείρης Α., Χασαπάκης, Μωραΐτης, Ατσαλής, Κοζυράκης, Παπαδάκης.

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης και οι Κάργατζης, Διγενής, Δροσάκης, Φράγκος, Φωτόπουλος, Καραφωτιάς, Μαγάκης, Σπυριδάκης, Κοντοζής, Χαντζής, Ζαφείρης Δ.
Πηγή:patris.gr

Επιστροφή Παπαδάκη μετά από 5 μήνες

Μετά από πέντε μήνες ο Βασίλης Παπαδάκης επέστρεψε στην δράση και αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ηρόδοτο.


Ο 30χρονος μέσος των “κυανόλευκων” πάτησε ξανά τον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του τον προηγούμενο Φεβρουάριο όπου υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης.

Ο Χρήστος Καργιώτης χρησιμοποίησε τον Βασίλη Παπαδάκη στο φιλικό που έδωσε ο Ηρόδοτος το μεσημέρι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ρωμανό με τον έμπειρο μέσο να δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Συμμάχος του Παπαδάκη είναι και ο χρόνος αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα οπότε ο Ηρόδοτος έχει ξανά υποχρεώσεις στις 21 Νοεμβρίου όπου φιλοξενεί στην Αλικαρνασσό τον Πανακρωτηριακό. Πηγή: athleticradio.gr

Επισκοπή-Ηρόδοτος 2-0

Aύξησε την διαφορά η Επισκοπή

Η Επισκοπή επικράτησε 2-0 του Ηροδότου και σε συνδυσμό με την νέα γκέλα των Ασιτών αύξησε την διαφορά στην βαθμολογία.

Φάση απο τον αγώνα
Η Επισκοπή ήταν η κερδισμένη και αυτή την αγωνιστική καθώς σε δυνδυαμό της δικιάς της νίκης αλλά και την ισοπαλία των Ασιτών με τον Πατούχα, αύξησε την διαφορά από τους διώκτες της.
Με την νίκη αυτή η Επισκοπή έκανε το 6 στα 6 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ σημειώθηκαν στο 9’ με αυτογκόλ του Διγενή και στο 29’ με πλασέ του Χαρατσή.  Στο πρώτο γκολ παρενεβλήθη ο Διγενής,άλλαξε τη πορεία της μπάλας και ξεγέλασε το τερματοφύλακα της ομάδας του.
Το παιχνίδι:
6’
διαγώνιο σουτ του Φωτόπουλου, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κελαϊδή.
7’ σπρώξιμο Αντιασβίλι από Διγενή, θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι.
9’ σέντρα του Χαρατσή από δεξιά ο Διγενής με προβολή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0.
13’ ο Καρύμπας θα εκτέλεση κόρνερ αναγκάζοντας τον Κάργατζη με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, θα διώξει σε νέο κόρνερ.
19’ ο Καραφωτιάς εκτελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Διγενή θα καταλήξει άουτ.
25’ καλή εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ηροδότου.
29’ Καταπληκτική μπαλιά του Σιόρε από 30 μέτρα, θα βρει τον Αντιασβίλι από δεξιά ο οποίος θα βγάλει τη σέντρα και ο Χαρατσής θα «πεταχτεί» στο πρώτο δοκάρι με πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα μας.
30’ καλό σουτ του Νικολάου, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
38’ σέντρα του Χαρατσή, ο Κάργατζής διώχνει ασταθώς, αλλά το σουτ του Νικολάου σε κενή εστία θα φύγει άουτ.
47’ καλή κάθετη πάσα από τον Καρύμπα, θα βγάλει τετ α τετ τον Νικολάου, αλλά το πλασέ του τελευταίου θα σώσει ο Κάργατζής.
55’ κάθετη πάσα του Μιχελακάκη και πάλι τετ α τετ ο Νικολάου και πάλι όμως ο Κάργατζης θα διώξει σε κόρνερ.
67’ καλό σουτ του Φράγκου, θα διώξει δύσκολα, ο Κελαϊδής.
82’ ο Φραντζεσκάκης βγάζει τετ α τετ τον Χαρατσή, αλλά αυτός ανοίγει το κοντρόλ και προλαβαίνει και διώχνει με τα πόδια ο Κάργατζής σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Μ. Κατσαμάς, αλλά η κεφαλιά του Πετράκη, σταματάει στα σώματα.
Διαιτητής ήταν ο Μπουλερός.
Επισκοπή: Κελαηδής, Καψαλάκης, Τσιόρε, Καραβιώτης, Πετράκης, Φρατζεσκάκης, Χαρατσής, Μιχελακάκης, Νικολάου (62’ Βελονάκης), Καρίμπας (73’ Μανταδάκης), Αντιασβίλι (71’ Κατσαμάς).
Ηρόδοτος: Κάργατζης, Κοζυράκης (83’ Ατσαλής), Κοντοζής (74’ Χασαπάκης), Σπυριδάκης, Δροσάκης, Διγενής, Φωτόπουλος, Φράγκος, Καραφωτιάς, Χατζής, Μαγάκης (75’ Μαυρίδης).
ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΙΝΤΕΟ




Ηρόδοτος-Ασίτες 1-1
24/10/2010

Ο Ηρόδοτος αναδείχτηκε ισόπαλος με τις Ασίτες (1-1), και έτσι οι φιλοξενούμενοι έπεσαν από την κορυφή, την οποία καταλαμβάνει πλέον η Επισκοπή.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν τις Ασίτες με το Κοζυράκη στο 5’ ,αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μ. Ρουμπάκης. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και οι δυό ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τις άμυνές τους μέχρι και φτάσαμε στο τελευταίο 15λεπτο του α’ ημιχρόνου που ήταν όλα τα λεπτά και ρύθμισε την έκβαση του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Φωτόπουλο στο 32’ που εκμεταλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Τέγου και σκόραρε μέσα απ τη περιοχή με σουτ, για να ισοφαρίσει ο Γιώργος Τσιάμης στο 40’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.
Στο 46’ ο Τσερεβελάκης έστρωσε στο Μανιαδάκη,ο τελευταίος σούταρε δυνατά και ανάγκασε το Κάργατζη να εκτιναχτεί στο γάμα της εστίας του και να αποτρέψει το 1-2.

Στον υπόλοιπο αγώνα δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά στις δυό εστίες και το τελικό 1-1 άφησε ευχαριστημένες και τις δυό ομάδες.Το χθεσινό αποτέλεσμα προσμετράται στο ενεργητικό των Ασιτών, που κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο, βγάζοντας μια ακόμα δύσκολη έδρα, μετά από τον Κρουσώνα και την Γέργερη, παρά το γεγονός ότι η νίκη της Επισκοπής την έφερε στη 2η θέση της κατάταξης.

Η ισοπαλία δεν κόστισε τόσο βαθμολογικά στον Ηρόδοτο που βρέθηκε 6ος από 4ος όμως οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους σε δύο από τα τρια παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί σ’ αυτή. Το μοίρασμα των βαθμών ήταν δίκαιο, όμως σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κάργατζης, Κοζυράκης, Κουρουθιανάκης (68’ Μαγάκης), Σπυριδάκης, Καραφωτιάς, Διγενής, Φωτόπουλος, Δροσάκης, Φράγκος (60’ Καλομοίρης), Χαντζής, Ζαφείρης (79’ Κοντοζής).

ΑΣΙΤΕΣ: Τέγος, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Μανιαδάκης, Οικονομάκης, Τσερεβελάκης (53’ Ιατράκης, 79’ λ.τ. Σουλτάτος), Ρουμπάκης Εμμ., Λεκάκης, Ποτηράκης, Τσιάμης (89’ Δεληστεφανής), Χούτρης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ: «Υπεροχή χωρίς αντίκρισμα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι ο τεχνικός του Ηρόδοτου Χρήστος Καργιώτης δηλώνοντας: «Το αποτέλεσμα δε μας αφήνει ικανοποιημένους. Είχαμε την υπεροχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποιήσαμε στο βαθμό που έπρεπε. Παρά το γεγονός αυτό έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο».
Από την πλευρά του ο προπονητής των Ασιτών Αντώνης Καλογεράκης επεσήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε «κλέψει» τη νίκη.
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Δεχτήκαμε γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος, όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε «κλέψει» το παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις απουσίες των Σταυρακάκη, Ζαχαριουδάκη και Δασκαλάκη,όμως για μια ακόμα φορά δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ευχαριστούμε τον Ηρόδοτο για τη φιλοξενία».
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ


Πόλεμος μεταξύ των οπαδών του Ηροδότου και δυο οχημάτων της πυροσβεστικής ξέσπασε στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου στο χθεσινό ματς. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαψαν λάστιχα στο πίσω μέρος της εξέδρας με αποτέλεσμα να σπεύσουν δυο πυροσβεστικά οχήματα για να σβήσουν τη φωτιά. Κάποια στιγμή νερό εκτοξεύτηκε και προς την εξέδρα με τους οπαδούς να απαντούν με εκτόξευση αντικειμένων, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από αρκετά λεπτά.

22/10/10

Μοναδικός απών ο Ανδρεαδάκης από τον Ηρόδοτο

Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης είναι ο μοναδικός απών για τον Ηρόδοτο που στοχεύει απέναντι στις Ασίτες για το δεύτερο σερί τρίποντο.


Ο 27χρονος αμυντικός μέσος είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Χρήστο Καργιώτη καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Πάντως το ηθικό στην ομάδα της Αλικαρνασσού είναι αρκετά ανεβασμένο λόγω της νίκης στην Βιάννο επί του Πατούχα και το ευχάριστο είναι ότι το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά εν αντιθέσει με την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην διάθεση του προπονητή του Ηροδότου επανέρχεται ο Κουρουθιανάκης που λόγω του προστίμου δεν υπολογιζόταν για την αναμέτρηση με τον Πατούχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου