Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΑ


Ρωμανάκης: “Η επόμενη τριάδα κρίνει τη συνέχεια”

8 ΔΕΚ 2010

Τα εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρόδοτο και Ασίτες και το ματς με την Επισκοπή στο Ατσαλένιο θα κρίνουν κατά πολύ τη φετινή πορεία του ΠΟΑ σύμφωνα με το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μανώλη Ρωμανάκη.
Οι αγώνες αυτοί θα ολοκληρώσουν την παρουσία των «πρασίνων» στον πρώτο γύρο και σηματοδοτώντας παράλληλα την πορεία τους. «Από αυτά τα παιχνίδια θα εξαρτηθεί κατά πολύ η συνέχεια» αναφέρει ο Μανώλης Ρωμανάκης.
«Αν είχαμε ακόμα μια ισοπαλία με τον Ρούβα θα ήμαστε καλύτερα. Και σ’ αυτό το παιχνίδι όμως δείξαμε καλό πρόσωπο. Με το Ρέθυμνο παίξαμε πολύ καλά κατά διαστήματα όμως θα’ πρέπε να έχουμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα».
Σε αγωνιστικό επίπεδο χθες δεν προπονήθηκε ο Ν. Χαλκιαδάκης ο οποίος έχει αιμάτωμα.(patris.gr)

ΠΟΑ - Ρέθυμνο 2-0 (VIDEO)


poa 2-0 rethimno 
Ανέβηκε από 10osomilos. 5/12 2010

Δεν τα “βάφουν” μαύρα με τη πρώτη ήττα στο Ατσαλένιο


1 12 2010
Ο ΠΟΑ μπορεί να γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με το Ρούβα χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πιάσει την Επισκοπή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας στη Γέργερη δεν προκάλεσε δυσαρέσκεια. Κι αυτό γιατί οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν πειθαρχημένοι και έδειξαν δύναμη και πάθος σε όλο το παιχνίδι.
Το γκολ του Φουκαράκη στο 92’ έφερε πίκρα, όχι όμως γκρίνια για την ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή ο οποίος έμεινε γενικά ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Σεραφειμίδη ο οποίος τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις.


rouvas 1-0 poa
Ανέβηκε από 10osomilos.

Nίκη στις καθυστερήσεις 1-0 του Ρούβα στο ντέρμπι με τον ΠΟΑ (VID)

29 NOE 2010

Από μοιραίος… ωραίος ο Φουκαράκης

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ “ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 1-0


Το τέρμα του Γιάννη Φουκαράκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, έκρινε με 1-0 υπέρ του Ρούβα το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΟΑ, με τον 22χρονο επιθετικό να εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι στο 65’ δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στους “κυανόλευκους”.

Ο Φουκαράκης ήταν επομένως για 2η συνεχόμενη εβδομάδα ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του, καθώς μετά τα 4 γκολ επί του Ακρίτα στα Χανιά, χθες βρήκε δίχτυα σ’ένα καθοριστικό σημείο του ντέρμπι κι ενώ όλα τα δεδομένα παρέπεμπαν σε ισοπαλία.

Ο Μύρος Σηφάκης ξεκίνησε έτσι με το δεξί τη θητεία του στον πάγκο του Ρούβα, που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη φάσεων και τις δυνατές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι επιβραβεύτηκαν πάντως από το γεγονός ότι δεν τα παράτησαν μετά την απώλεια του πέναλτι στο 65’ συνεχίζοντας να ψάνουν το γκολ.

Από την πλευρά του ο ΠΟΑ, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο που συνήθιζε έως τώρα να κερδίζει πόντους. Με γκολ δηλαδή στο τέλος του παιχνιδιού κι ενώ είχε φτάσει πολύ κοντά στο να πάρει την ισοπαλία.

Οι συνθήκες του αγώνα τον έφερναν ακόμα και φαβορί στα τελευταία 25 λεπτά, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο στο γήπεδο, δεχόμενος την ψυχρολουσία στο 92’.



Το ματς



Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνες αναπτυσσόμενες από τις πτέρυγες χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Γουργιώτης και Αντωνάκης από το αριστερό και δεξί άκρο των γηπεδούχων, και Καπετανάκης, Καστελιανάκης από την πλευρά του ΠΟΑ αντίστοιχα, προσπαθούσαν να πλαγιοβάλουν ή να τροφοδοτήσουν τους Φουκαράκη, Γιακουμάκη που έπαιζαν στην κορυφή.

Τις περισσότερες φορές ωστόσο δεν έβρισκαν χώρους για να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους, καθώς οι άμυνες έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Συνέπεια αυτού, ήταν το γεγονός οι μετρημένες καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου να προέρχονται κυρίως από στημένες φάσεις.

Ο Ρούβας μπήκε με τον αέρα του.. γηπεδούχου στο ματς προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στο 11’ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης όταν μετά από κόρνερ του Βαρούχα ο Γουργιώτης έιπιασε κεφαλιά στην κερδιά της άμυνας του ΠΟΑ και κατέληξε άουτ.

Στο 13’ φάουλ του Αναγνωστάκη μπλόκαρε ο Μακαρώνας, ενώ άουτ κατέληξε εκτέλεση του Πολεμαρχάκη στο 15’.

Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 29’ όταν ο Γουργιώτης ξέφυγε με αλλεπάλληλες ντρίμπλες στη μικρή περιοχή και δοκίμασε φαλτσαριστό σουτ που κατέληξε άουτ.

Στο 31’ ο ΠΟΑ απείλησε μετά από φάουλ του Λεμπιδάκη και σουτ του Καστελιανάκη που απομάκρυνε η άμυνα.

Γενικά το πρώτο 45λεπτο ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται “κουμπωμένες” και να στερούνται έμπνευσης και δημιουργίας στην τελική προσπάθεια.

Η κάλυψη των κενών χώρων ήταν το πρώτιστο μέλημα για Ρούβα και ΠΟΑ που έδιναν εμφανώς ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική τους λειτουργία.

Τα πράγματα παρέμειναν “αναλλοίωτα” και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή έκαναν τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ με γεμίσματα, και σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, με τον Ρούβα να ανεβάζει πάντως ρυθμούς και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί από τα 11 βήματα.

Στο 48’ ο Χριστοδουλάκης απέκρουσε φάουλ του Καστελιανάκη και 10 λεπτά αργότερα μπλόκαρε ξαφνικό σου του Σεραφειμίδη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αρχίζοντας να πιέζουν τα καρέ του Μακαρώνα και στο 64’ “άγγιξαν” την επιτυχία, σε μια φάση που ξεκίνησε από βαθιά μπαλιά του Πατελή στον Αντωνάκη με τον τελευταίο να δέχεται το μαρκάρισμα του Οικονομάκη μέσα στην περιοχή και τον κ. Φουκάκη να καταλογίζει πέναλτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Η εσχάτη των ποινών δεν απέφερε γκολ όμως για τον Ρούβα καθώς ο Φουκαράκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μακαρώνα που έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε κρατώντας το “μηδέν”.

Η εξέλιξη αυτή δεν είχε επίπτωση όμως στην αναμέτρηση καθώς ο Ρούβας έγινε πιο πιεστικός και μπόρεσε να σκοράρει στο 92’ όταν από κόρνερ του Ανδρεαδάκη ο Φουκαράκης με εξαιρετικό γυριστό σουτ “έγραψε” το 1-0, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν “εκπνεύσει” το παιχνίδι.

Με παράπονα άφησε τον ΠΟΑ η διαιτησία του κ. Φουκάκη που “κιτρίνισε” τους Γιαννακάκη, Αναγνωστάκη, Αντωνάκη, Φουκαράκη, Α. Χαλκιαδάκη, Κατσούλη, Ν. Χαλκιαδάκη.

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κουτσάκης, Αναγνωστάκης, (83’ Χαραλαμπάκης), Αργυράκης, Πατελής, Γουργιώτης, (75’ Ξυλούρης), Αντωνάκης, (84’ Ταμάμης), Φουκαράκης, Ανδρεαδάκης, Βαρούχας.

ΠΟΑ: Μακαρώνας, Καπετανάκης, Χαλκιαδάκης Α., Ανυφαντάκης, Οικονομάκης, Πολεμαρχάκης, Γιακουμάκης, (46’ Σεραφειμίδης, 63’ λ.τρ.) Φραγκιαδάκης), Λεμπιδάκης, Καστελιανάκης, (84’ Συσκάκης), Κατσούλης, Χαλκιαδάκης Ν.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΗΦΑΚΗΣ:“Κάναμε το πρώτο βήμα”

Στη σπουδαιότητα της χθεσινής νίκης για την ομάδα του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ρούβα Μύρος Σηφάκης ο οποίος ξεκίνησε αγχωτικά αλλά με το ..δεξί την παρουσία του στον πάγκο των “κυανόλευκων”. “Κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την κορυφή. Απομένουν άλλα δεκαπέντε για το στόχο μας.

Η νίκη μας ήταν σπουδαία για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος ήταν οι τρεις βαθμοί. Ο δεύτερος λόγος ήταν η ψυχολογική τόνωση που μας έδωσε και ο τρίτος το ότι κερδίσαμε ένα δυνατό αντίπαλο με ιστορία στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και επιβραβεύτηκαν. Δεν παράτησαν το παιχνίδι ούτε στιγμή. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν” ανέφερε ο κ. Σηφάκης. Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΟΑ Μανώλης Πατεμτζής υποστήριξε ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι θα ήταν η ισοπαλία δηλώνοντας:

“Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες για τις δυο ομάδες στο χώρο του κέντρου. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και από τις δυο πλευρές. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος και χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα”

rouvas 1-0 poa
Ανέβηκε από 10osomilos. -28 NOE 2010

ΠΟΑ - Χωρίς Συνάνη στο ντέρμπι

27 ΝΟΕ 2010

Ο Αργύρης Συνάνης αποτελεί το πρόβλημα του Μανώλη Πατεμτζή ενόψει του ντέρμπι με το Ρούβα στη Γέργερη.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπέστη κάκωση συνδέσμων, ενώ αρχικά υπήρχε φόβος για μερική ρήξη χιαστών. Η χθεσινή διάγνωση ήταν καθησυχαστική, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο νεαρός τερματοφύλακας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι.
Πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει και ο Συσκάκης ο οποίος δε γυμνάστηκε χθες για προληπτικούς λόγους όμως εκτιμάται ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στη μεθαυριανή αναμέτρηση, ενώ ο Οικονομάκης ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ατσαλένιος-Αετός Ανωγείων 1-0

21 ΝΟΕ 2010
Επαγγελματική νίκη πήρε ο Ατσαλένιος που επικράτησε 1-0 του Αετού Ανωγείων.
Το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Συσκάκης στο 5.Σημειώνεται ότι ο σκορερ είχε δοκάρι στο 64.Ο Συνάνης απέκρουσε πέναλτι του Μουρτζάκη για τον ΠΟΑ και  κράτησε τη νίκη. Πέναλτι απέκρουσε και ο Καλομοίρης για τα Ανώγεια.
Αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κανελλάκη ο Χατζηανδρέου στο 81.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Σινάνης, Καπετανάκης, Α. Χαλκιαδάκης, Πετράκης (46’ Πολεμαρχάκης), Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Σεραφειμίδης (61’ Φραγκιαδάκης), Χατζηανδρέου, Καστελλιανάκης, Συσκάκης (73’ Κατσούλης), Ν. Χαλκιαδάκης.
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Μανιαδάκης, Σπαχής (72’ Χρόνης), Μουρτζάκης, Χαλκιόπουλος, Γεωργαλής, Καστελλιανάκης, Νικηταράς, Σφακιανάκης, Καπιζιώνης.

POA 1-0 AETOS
Ανέ­βηκε απο 10osomilos

ΠΟΑ: Προετοιμασία για Αετό

15 NOE 2010
Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ, θέλοντας η επιστροφή τους στις επίσημες υποχρεώσεις να τους βρει απόλυτα έτοιμους για να συνεχίσουν την πορεία προς την κορυφή της βαθμολογίας. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Μανώλη Πατεμτζή είναι ότι ενόψει του αγώνα απέναντι στον Αετό Ανωγείων που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα εκτός από τον Παπαδομιχελάκη που τραυματίστηκε σε τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα. Για το νεαρό παίκτη που έχει υποστεί κάταγμα σε δυο πλευρά δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο χρόνος επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο κ. Πατεμτζής είχε την ευκαιρία να τεστάρει το σύνολο των ποδοσφαιριστών στο φιλικό παιχνίδι με τον Πατούχα που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-2.

ΠΟΑ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ 3-2 (Φιλικό)

12 ΝΟΕ 2010

Τον ΠΟΑ βρήκε νικητή η φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Ατσαλένιου.
Η ομάδα του Μανώλη Πατμετζή ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 .Στην επανάληψη ο Λάκης Καριωτάκης χρησιμοποίησε τους Μπελίτσα και Παπαδημητρίου -δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ιεράπετρα- και η εικόνα του Πατούχα άλλαξε προς το καλύτερο. Οι Βιαννίτες ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά ένα γκολ του Γιακουμάκη προς το τέλος της αναμέτρησης τους άφησε μόνο με τις εντυπώσεις και χάρισε στο ΠΟΑ τη φιλική νίκη.
Τα γκολ:
1-0 Καστελλιανάκης 20’
2-0 Ανυφαντάκης 35’
2-1 Λουλάκης Δ. 56’
2-2 Καραντινάκης  70’
3-2 Γιακουμάκης  83’


ΠΟΑ - Πατούχας το απόγευμα στο Ατσαλένιο


12 ΝΟΕ 2010
Ο 10ος Όμιλος του Περιφερειακού συνεχίζει την απραξία για μια ακόμη βδομάδα και οι ομάδες ψάχνουν τρόπους για να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό .
Γι αυτό το λόγο ΠΟΑ και Πατούχας δίνουν το απόγευμα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα στις 18:00 όπου οι προπονητές των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους,μια βδομάδα πριν τις μάχες της 8ης αγωνιστικής όπου ο μεν ΠΟΑ υποδέχεται τον Αετό Ανωγείων, ο δε Πατούχας θα ταξιδέψει στην Ιεράπετρα .

ΠΟΑ - Σοκ με τον Παπαδομιχελάκη

9 ΝΟΕ 2010
Σοκ προκλήθηκε στον ΠΟΑ με τον τραυματισμό του Μπάμπη Παπαδομιχελάκη ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι και τα πλευρά.

Το καλό για το νεαρό ποδοσφαιριστή είναι ότι δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο ωστόσο η χθεσινή ατμόσφαιρα στην προπόνηση ήταν αρκετά βαριά στο άκουσμα της είδησης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να «κλείσουν» ένα φιλικό παιχνίδι μέχρι το Σάββατο, ενώ χθες οι παίκτες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ: «Είναι άδικο να βρίσκεται ο ΠΟΑ στο Περιφερειακό»


Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ ΜΙΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ 4/11/2010 

Ένας από τους λίγους «εναπομείναντες» από τη ριζική ανανέωση που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι στο έμψυχο δυναμικό του ΠΟΑ είναι ο Μανώλης Πολεμαρχάκης, ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια στο Ατσαλένιο και συμμετέχει στην καινούρια προσπάθεια που καταβάλλεται με στόχο το άνοιγμα ενός νέου «κύκλου» επιτυχιών.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής επισημαίνει  ότι η ιστορία και η παράδοση του ΠΟΑ δεν του… επιτρέπουν να μείνει για καιρό στο περιφερειακό αλλά επιτάσσoυν την άμεση επιστροφή στο «φυσικό» χώρο που ανήκει. Δηλαδή στη Γ’ Εθνική.
«Είναι ανάγκη για τον ΠΟΑ να επανέλθει στη Γ’ Εθνική άμεσα. Πρέπει να φέρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την ομάδα εκεί που ήταν και να την πάμε ακόμα ψηλότερα. Είναι άδικο να βρίσκεται σ’ αυτήν την κατηγορία. Δεν το αξίζει».
Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ οι αρκετοί νεαροί παίκτες που πλαισιώνουν πλέον την ομάδα έχουν τις ικανότητες για να τη βοηθήσουν άμεσα. Χρειάζεται όμως να προσαρμοστούν με τις απαιτήσεις της ομάδας συνηθίζοντας την πίεση του πρωταθλητισμού.

«Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα. Είναι καινούρια. Έχουν έρθει αρκετοί νεαροί παίκτες που δεν έχουν εμπειρία και πρέπει να μπουν όσο γίνεται πιο σύντομα στο πνεύμα του πρωταθλητισμού γιατί ο ΠΟΑ έχει την πιο βαριά φανέλα στην κατηγορία. Τα παιδιά δεν έχουν συνηθίσει στην πίεση και πρέπει να απελευθερωθούν. Έχουν όμως ταλέντο και ενθουσιασμό που σίγουρα βοηθάει. Κατά την προσωπική μου άποψη ο ΠΟΑ έχει τους πιο ταλαντούχους «μικρούς» στο πρωτάθλημα».
Το προηγούμενο καλοκαίρι επεφύλασσε διοικητικές και αγωνιστικές αλλαγές για το σωματείο. Πολλά πρόσωπα άλλαξαν εντός και εκτός γηπέδου. Όπως τονίζει πάντως με συγκίνηση ο Μανώλης Πολεμαρχάκης, ξεχωριστή θέση στους αποχωρήσαντες έχει ο Στράτος Γεωργιάδης η απουσία του οποίου είναι αισθητή από τα αποδυτήρια. «Φέτος έγιναν ριζικές αλλαγές στον ΠΟΑ, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Δεν έχουμε παράπονο από τη νέα διοίκηση. Λειτουργούμε επαγγελματικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλω όμως να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον Στράτο Γεωργιάδη που δεν είναι πια στη διοίκηση. Θέλω να πω ότι μας λείπει πολύ, παρά το γεγονός ότι έρχεται και μας παρακολουθεί και τον αισθανόμαστε δίπλα μας ενώ συνεχίζει να μας στηρίζει».
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” του Ηρακλείου


Πληρωμές και χαμόγελα στο Ατσαλένιο

Ο ΠΟΑ έδειξε χαρακτήρα στο Κρουσσώνα και η διοίκηση ..συνέπεια!

Μόνο ικανοποίηση επικρατεί στο Ατσαλένιο από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και ανεξάρτητα από το ψυχοβγαλτικό τρόπο και τη τύχη που ήρθαν οι τελευταίες επιτυχίες της ομάδας άπαντες βλέπουν ότι ο σχεδιασμός του Μανώλη Πατμετζή είναι επιτυχημένος.

Η ομάδα συνεχίζει αήττητη μετά από έξι αγώνες ,έχει φύγει από δυό δύσκολες έδρες -Αρχάνες και Κρουσσώνα - με συγκομηδή τεσσάρων βαθμών και δείχνει το πρωταγωνιστικό της προφίλ στον όμιλο. Οι δύο αγχωτικές αλλά επαγγελματικές τελευταίες νίκες με Ιεράπετρα (1-0) και ΠΑΟΚ (0-1) φανερώνουν ψυχικά αποθέματα και άριστη διαχείρηση δύσκολων καταστάσεων.
Στη συνέχεια, οι τρεις αγώνες της ομάδας στη Γέργερη, στην Αλικαρνασσό και τις Ασίτες με ενδιάμεσο σταθμό το σπουδαίο παιχνίδι με την Επισκοπή στο Ατσαλένιο θα δείξουν πολλά για τον φετινό ΠΟΑ.
Χθες,οι ποδοσφαιριστές “είδαν” τον ταμία της ομάδας Σπύρο Επιτροπάκη να τους εξοφλεί τα δεδουλευμένα μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή ο ΠΟΑ θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Αλμυρό όπου ο Μανώλης Πατεμτζής αναμένεται να τσεκάρει και παίκτες στους οποίους δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής μεγάλος χρόνος συμμετοχής.
* Καλή επιτυχία απ΄τη στήλη στο Μανώλη Πατμετζή στις εκλογές της Κυριακής.




ΠΑΟΚ-ΠΟΑ 0-1


“Επαγγελματική” νίκη για τον Ατσαλένιο, που νίκησε με 1-0 στον Κρουσώνα τον ΠΑΟΚ.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 86’ ο Σεραφειμίδης.
Διαιτητής ήταν ο Κρασαγάκης.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μπινιχάκης, Μαρκάκης (66’ Μαμουλάκης), Μακαντουνάκης, Οικονόμου, Σταθόγλου, Θεοδωράκης (53’ Ρηγάκης), Πουλάκης, Καρβελάς, Μπέρκης (46’ Λεμονάκης), Κουράκης.
ΠΟΑ: Σινάνης, Καπετανάκης, Λεπιδάκης, Πετράκης, Ανυφαντάκης, Πολεμαρχάκης, Φραγκιαδάκης (64’ Σεραφημίδης), Χατζηανδρέου, Καστελλιανάκης (72’ Κατσούλης), Συσκάκης (90’ Μπαζιαριεριτάκης), Χαλκιαδάκης.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ




Ατσαλένιος-Ιεράπετρα F.C. 1-0
24/10/10
“Επαγγελματική” νίκη πήρε ο Ατσαλένιος, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Ιεράπετρας.
Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Συσκάκης στο 72 με δυνατό σουτ απο δεξιά .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού μέχρι το 20’ είχε γρήγορο τέμπο, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω-κάτω. Στη συνέχεια ωστόσο το σκηνικό άλλαξε αφού η Ιεράπετρα ταμπουρώθηκε πίσω παίζοντας με αντεπιθέσεις και την ίδια ώρα ο ΠΟΑ αδυνατούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, μέχρι το 72’ όταν ο Τριχάκης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Συσκάκη και ο τελευταίος δεν άφησε να πάει χαμένο το… κέρασμα.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες πρόσεχαν ιδιαίτερα τα μετόπισθεν.
Ωστόσο, ο ΠΟΑ είχε περισσότερες φάσεις για γκολ και ευτύχησε να σκοράρει στο 72΄και να νικήσει το πολύ καλό Ευαγγελινό που έκανε μεγάλη εμφάνιση.
Ο ΠΟΑ πήρε μια νίκη που του άξιζε αφού ήταν ανώτερος, όμως εύκολα θα μπορούσε να έχει στραβοπατήσει έτσι όπως πήγαινε το ματς. Η θέληση όμως και η επιμονή των παικτών του έφερε αποτέλεσμα.
ΠΟΑ: Συνάνης, Καπετανάκης, Α. Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Λεμπιδάκης, Πολεμαρχάκης, Φραγκιαδάκης (47’ Σεραφειμίδης), Χατζηανδρέου, Καστελιαννάκης, Συσκάκης, Ν. Χαλκιαδάκης.
Ιεράπετρα FC: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Χατζάκης, Τσολακούδης, Χατζηγιαννάκης, Κουτούζος (72’ Κουγιουμουτζάκης), Γκινής, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (62’ Παϊσανίδης), Τοψιδέλης (72’ Αρσενίδης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: “H υπομονή έφερε δικαίωση”

Η υπομονή που έδειξε η ομάδα του ΠΟΑ αλλά και η επιμονή της προκειμένου να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, ήταν τα βασικά συστατικά που οδήγησαν στην επιτυχία, σύμφωνα με τον Αποστόλη Παπακώστα. Ο βοηθός του Μανώλη Πατεμτζή δήλωσε ακόμη πως ο ΠΟΑ αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά στο Ατσαλένιο μια ομάδα με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και αυτό δυσκόλεψε την προσπάθεια των παικτών, ενώ εξέφρασε την άποψη πως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμη κάποιο γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν.

• Ο τεχνικός της Ιεράπετρας Νίκος Δεδελετάκης, αφού παραδέχτηκε ιπποτικά πως ο ΠΟΑ ήταν δίκαια ο νικητής της αναμέτρησης, εν συνεχεία επικεντρώθηκε στα λάθη της ομάδας και τα αίτια που έφεραν την ήττα.

“Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και όχι στην τεχνική ή στην ποιότητα. Ο ΠΟΑ έπαιξε πιο δυνατά και δίκαια κέρδισε. Εμείς κάναμε πολλά λάθη ενώ δεν είχαμε καθόλου καλή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε ευκαιρίες και η ήττα να έρθει φυσιολογικά”, ήταν τα λόγια του κ. Δεδελετάκη.



ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Λιγοστός σχετικά ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Ατσαλένιο για να δει την αναμέτρηση του ΠΟΑ με την Ιεράπετρα, καθώς στην εξέδρα του γηπέδου δεν έδωσαν το “παρών” πάνω από 250 άτομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου