Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πατούχας

 

Φιλικό με Γαρίπα ο Πατούχας

27 12 2010
image  Τη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πατούχα, μετά το ρεπό που πήραν με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, ενώ την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Γαρίπα στον Κατσαμπά, ενώ ενδέχεται πιο πριν να γίνει και σαραντάλεπτη προπόνηση.
Οι δύο σύλλογοι, τον τελευταίο καιρό, διοργανώνουν διπλά στις προπονήσεις προκειμένου οι παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Ο Λάκης Καργιωτάκης δεν υπολογίζει αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται εκτός Κρήτης για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους.
williamhillcasino.com

Πατούχας : Ο προβληματισμός συνεχίζεται

Ισως τη χειρότερη του χρονιά στην Δ Εθνική πραγματοποιεί ο Πατούχας φέτος και ο προβληματισμός συνεχίζεται… Ο Πατούχας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανακρωτηριακό με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όλα πλέον κρέμονται σε μία κλωστή.

Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς. Όσους δηλαδή και ο τελευταίος της βαθμολογίας Πανακρωτηριακός.
Αυτό προβληματίζει τους πάντες, ωστόσο, τους πεισμώνει για τη συνέχεια.
Στόχος όλων, είναι το 2011 να παρουσιαστεί ένα καλύτερο πρόσωπο και η ομάδα να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα.Σε αυτό βέβαια, θα βοηθήσουν και τα νέα πρόσωπα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει προσπάθεια για … μεταγραφές!
Ο Λάκης Καριωτάκης έχει μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο,όμως η πρώτη νίκη δεν έρχεται και η ψυχολογία όλων είναι σε χαμηλά επίπεδα ,ενώ οι φωνές στην εξέδρα γίνονται όλο και εντονότερες. Η ομάδα συνεχίζει να πληρώνει το κακό φετινό ξεκίνημα και το λάθος όπως αποδείχτηκε σχεδιασμό του Καλοκαιριού.
Τώρα, το ζητούμενο για όλους είναι η ανασυγκρότηση και η συσπείρωση με το επόμενο ματς στα Ανώγεια να φαντάζει σαν τελικός αφού η ευκαιρία για την ανάταση στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό πέρασε αναξιοποίητη.

Πατούχας 1-1 Πανακρωτηριακός (video)

19 ΔΕΚ 2010

Ασύμφορη ισοπαλία στην Βιάννο

Με σκόρερ τον Σαπαλίδη, ο Πατούχας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πανακρωτηριακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Και οι δυό ομάδες φωνάζουν για το διαιτητή Σταυρουλάκη που ήταν απαράδεκτος.

Η ομάδα των Χανίων διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 80ο λεπτό με σκόρερ τον Καβακόπουλο, αποτέλεσμα που αν έμενε θα έδινε μια μεγάλη νίκη στον Πανακρωτηριακό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την φάση του τέρματος του Καβακόπουλου υποστηρίζοντας ότι πριν τη φάση του κόρνερ που απέφερε το γκολ του Πανακρωτηριακού υπήρχε οφσάιντ. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος βοηθός του αγώνα υπέδειξε τη παράβαση αλλά ο διαιτητής τον αγνόησε. Συγκεκριμένα, σε σέντρα μέσα στη περιοχή του Πατούχα στο 65’ του αγώνα, ο Νικολάρας με υπερένταση απομάκρινε σε κόρνερ.Δίπλα από το παίχτη του Πατούχα υπήρχε ακάληπτος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων αλλά, κατά το διαιτητή, δεν έκανε προσπάθεια να συμμετάσχει στη φάση άρα δεν επηρέασε την εξέλιξη. Στη συνέχεια, το καλοχτυπημένο κόρνερ εκμεταλεύτηκε ο πολύ καλός σήμερα Καβακόπουλος και με κεφαλιά “κεραυνό” μέσα στη καρδιά της άμυνας του Πατούχα έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο 72’ άναψαν για καλά τα αίματα όταν ο Μπελίτσας μπήκε στη περιοχή των φιλοξενουμένων από δεξιά,επιχείρησε σέντρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Αδαμόπουλου. Το καταφανέστατο πέναλτι αγνόησε ο διαιτητής του αγώνα και πυροδότησε τη κερκίδα που ήδη είχε αναβρασμό από τη φάση του γκολ. Στη συνέχεια της φάσης ο ρέφερι στάθηκε τυχερός όταν ο Μιχαλακόπουλος εκμεταλεύτηκε τη σύγχιση του Πατούχα και τις διαμαρτυρίες,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά μπροστά στο Χωματά αδράνησε και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να έχουμε “εμφράγματα”.

Τελικά, οι Βιαννίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78ο λεπτό με τον Σαπαλίδη σε μια ισοπαλία που δεδομένα αφήνει πικρή γεύση και στις δύο ομάδες. Και η φάση αυτή ήταν κωμικοτραγική και ήταν συνέπεια των αλλοπρόσαλλων προηγούμενων σφυριγμάτων. Ο Μπελίτσας σέντραρε από δεξιά και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ. Αμέσως ο δεύτερος επόπτης σήκωσε τη σημαία δείχνοντας ότι η μπάλα είχε βγει απο τον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως δέχτηκε ομαδική επίθεση από τους παίχτες του Πατούχα και στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν μεταξύ διαιτητή και βοηθού το γκολ κατακυρώθηκε.
Συμπερασματικά,σε ένα ματς που δυο ομάδες έπαιξαν ένα ήσυχο παιχνίδι παίζοντας την ύπαρξή τους στη κατηγορία, η τριάδα των “κριτών” τα έκανε θάλασσα.
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης (72’ Τσαγγαράκης), Νικολάρας, Καραντινάκης, Καραταράκης (75’ Καρτσώνης), Σαπαλίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας.
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Ορφανουδάκης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Κριάρης (75’ Ράπτης), Μίντζα (36’ Νικολαδης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος (84’ Κλάδος).
 Δείτε τις φάσεις του αγώνα.

Πατούχας 1-1 Πανακρωτηριακός
Ανέβηκε από 10osomilos

Τη Κυριακή το ντέρμπι ουραγών

15 12  2010

Την Κυριακή θα γίνει και το παιχνίδι του Πατούχα με τον Πανακρωτηριακό.

Για να φτάσει, βέβαια η ΕΠΟ στον τελικό ορισμό της αναμέτρησης, προηγήθηκε ένα μπαράζ συνεννοήσεων μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και μεταξύ της ομοσπονδίας με τις διοικήσεις Πατούχα και Πανακρωτηριακού.

Η επιτροπή πρωταθλήματος όρισε το παιχνίδι την Κυριακή στο μεσημέρι στις 3.00 ωστόσο αυτή η απόφαση συνάντησε τις ενστάσεις του Πατούχα επειδή το βράδυ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένος για να γίνει ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

Οι Βιαννίτες επικοινώνησαν με την ΕΠΟ λέγοντας ότι αν συμφωνήσει ο Πανακρωτηριακός, τότε το παιχνίδι θα αναβαλλόταν.

Η ομάδα των Χανίων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών της, τόνισε ότι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι καθημερινή.

Τελικά το παιχνίδι ορίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής αφού πέρασε από όλη αυτήν την διαδικασία.

ΠΑΟΚ - Πατούχας 3-1 (Video)


paok 3-1 patouchas
Ανέβηκε από 10osomilos. 5/12 2010

 

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1

 Ισοπαλία με χαμόγελα για Πατούχα
28 11 2010

Με τέτοιες εμφανίσεις έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ο Πατούχας για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού είναι βέβαιο πως θα έρθουν οι νίκες που θα βγάλουν την ομάδα της Βιάννου από το βαθμολογικό τέλμα.

Η χθεσινή ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο την πρωτοπόρο σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο των Βιαννιτών όχι τόσο για τον βαθμό που πήρε ο Πατούχας απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όσο για την συνολική εμφάνιση της ομάδας, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και άξιζαν ακόμη και τη νίκη.

Η Επισκοπή άνοιξε το σκορ στο 9’ όταν ο Καρύμπας με μια βαθιά μπαλιά τροφοδότησε τον Αντιασβίλι που επιχείρησε να σεντράρει, όμως η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Χωματά (0-1).

Στο 62’ ο Ερικ Παπαδημητρίου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πατούχα, ενώ στο 75’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν έπειτα από προσπάθεια του Σαπαλίδη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της Επισκοπής.

Με παράπονα άφησε τις δύο ομάδες ο Ντοκάκης με τους Ρεθυμνιώτες να διαμαρτύρονται για μια φάση πέναλτι στο 15’ σε μαρκάρισμα στον Χαράτση.
Το παιχνίδι:
6’
Σέντρα του Καραντινάκη, σουτ του Κουνενάκη θα μπλόκαρε ο Κελαϊδής.
8’ Μπαλιά του Καρύμπα με αποδέχτη τον Αντιασβίλι και αυτός από πλάγια θέση με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 0-1.
14’ Σέντρα – σουτ του Χαρατσή, θα διώξει προσωρινά ο Χωματάς, νέο σουτ του Βελονάκη θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πατούχα.
44’ Ο Καρύμπας εκτελεί φάουλ, η μπάλα περνάει από όλους και πάει λίγο άουτ.
57’ Σέντρα του Παπαδημητρίου, κεφαλιά του Τσαγκαράκη θα περάσει άουτ.
63’ Ο Παπαδημητρίου εκτελεί όμορφα φάουλ και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κελαϊδή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
74’ Ατομική ενέργεια του Μιχελακάκη και σουτ, θα μπλοκάρει ο Χωματάς.
76’ Σέντρα του Σουργιά, κεφαλιά του Σαπαλίδη θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
86’ Σέντρα του Καραντινάκη και πάλι ο Σπαλίδης θα πιάσει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
88’ Τετ α τετ ο Ε. Λουλάκης, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του θα φύγει ψηλά άουτ.
89’
Σουτ του Μιχελακάκη από το ύψος του πέναλτι, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Χωματάς.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Καρτσώνης (7’ Μπιτσακάκης), Καραταράκης, Σουργιάς, Λουλάκης Δ., Νικολάρας (85’ Λουλάκης Λ.), Καραντινάκης, Κουνενάκης (60’ Τοπαλίδης), Τσαγκαράκης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ:  Κελαϊδής, Καψαλάκης, Σιόρε (76’ Καραβιώτης), Κατσαμάς Β., Μανταράκης, Φραντζεσκάκης, Χαράτσης, Μιχελακάκης, Βελονάκης, Καρύμπας, Αντιασβίλι.

Πατούχας: Κοντά σε Σκουλούδη και Γεωργόπουλο

25 ΝΟΕ 2010
sima_patoyxa_351
Μπορεί η ομάδα της Βιάννου να έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες αγωνιστικές μια καλή αγωνιστική παρουσία με τον Λάκη Καρυωτάκη να έχει βάλει την σφραγίδα του, αλλά οι βαθμοί δεν έρχονται και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ενισχύσει το ρόστερ με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Σίγουρα ο Πατούχας αδικείται από την βαθμολογική θέση που κατέχει, κάτι που φάνηκε και στην Ιεράπετρα με την πολύ καλή του παρουσία και οι διοικούντες του είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση.
Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν ποιότητα και καλό βιογραφικό είναι προ των πυλών του σωματείου. Πρόκειται για τους Σκουλούδη και Γεωργόπουλο και οι δύο είναι γνωστοί στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση. Να θυμίσουμε ότι και οι δύο ανήκουν στον Ανταγόρα, ο οποίος τελικά δήλωσε αδυναμία και δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα αυτό να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την μετακόμιση τους στην Βιάννο. Ο Σκουλούδης αγωνίζεται στην επίθεση, ενώ ο Γεωργόπουλος στο κέντρο της άμυνας.Ο Σκουλούδης και πέρσι αγωνίστηκε στο Πατούχα.

Καργιωτάκης «H ομάδα μπορεί να ανακάμψει»


Ενέσεις ηθικού προς τους ποδοσφαιριστές έκανε ο τεχνικός του «DP STUDIES» Πατούχα Λάκης Καργιωτάκης μετά τη νέα ήττα από την Ιεράπετρα που διατήρησε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Πρέπει να καταλάβετε τις δυνατότητες σας και να πιστέψετε περισσότερο στο στόχο μας γιατί έχουμε βελτιωθεί» ανέφερε ο κ. Καργιωτάκης ο οποίος υποστηρίζει ότι η ομάδα μπορεί σύντομα να ανακάμψει καθώς έχει βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα. Σε αγωνιστικό επίπεδο ενόψει του αγώνα με την πρωτοπόρο Επισκοπή επιστρέφουν οι ΠαπαδημητρίουΜπελίτσας που εξέτισαν την ποινή τους.

Νίκη με πολύ άγχος η Ιεράπετρα F.C., 2-1 τον Πατούχα



21 NOE 2010
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νίκου Δεδελετάκη, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πατούχα με 2-1, ξεπερνώντας έτσι την αγωνιστική κρίση που βρισκόταν.

 Δεν έφτασε η προσπάθεια

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος επέστρεψε από την Ιεράπετρα ο «DP STUDIES» Πατούχας που γνώρισε την ήττα με 2 – 1 από την ομώνυμη ομάδα παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λάκη Καργιωτάκη πάλεψε και έδειξε βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να αποκομίσει οφέλη. Στο 9’ ο Δεδελετάκης μετά από πάσα του Σκύβαλου άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 64’ μετά από απόκρουση του Χωματά από σουτ του Κουτούζου έκανε το 2 – 0. Η ομάδα της Βιάννου μείωσε το σκορ στο 71’ με κεφαλιά του Κουνενάκη από φάουλ του Καραντινάκη.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Ευαγγελινός, Μαστοράκης(46΄ Δασκαλάκης), Τσαμπανάκης (68’ λ.τρ. Χρυσοφάκης), Κιλασίν, Χατζηγιαννάκης, Παισανίδης, Γκινής, Χατζηανδρέου, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (58’ Κουτούζος), Τοψιδέλης.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Βαρναδάκης(46΄ Λ. Λουλάκης), Κάτελας (67’ Λουλάκης Δ.), Σοτργιάς, Κουνενάκης (85’ Μπιτσακάκης), Νικολάρας, Καραντινάκης, Καρτσώνης, Σαπαλίδης, Τσαγκαράκης, Καραταράκης.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΠΑΤΟΥΧΑΣ 2-1 από το Βουζουνεράκιο Στάδιο (21-11-2010)

ΠΟΑ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ 3-2 (Φιλικό)

12 ΝΟΕ 2010
Τον ΠΟΑ βρήκε νικητή η φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Ατσαλένιου.
Η ομάδα του Μανώλη Πατμετζή ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 .Στην επανάληψη ο Λάκης Καριωτάκης χρησιμοποίησε τους Μπελίτσα και Παπαδημητρίου -δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ιεράπετρα- και η εικόνα του Πατούχα άλλαξε προς το καλύτερο. Οι Βιαννίτες ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά ένα γκολ του Γιακουμάκη προς το τέλος της αναμέτρησης τους άφησε μόνο με τις εντυπώσεις και χάρισε στο ΠΟΑ τη φιλική νίκη.
Τα γκολ:
1-0 Καστελλιανάκης 20’
2-0 Ανυφαντάκης 35’
2-1 Λουλάκης Δ. 56’
2-2 Καραντινάκης  70’
3-2 Γιακουμάκης  83’

ΠΟΑ - Πατούχας το απόγευμα στο Ατσαλένιο


12 ΝΟΕ 2010
Ο 10ος Όμιλος του Περιφερειακού συνεχίζει την απραξία για μια ακόμη βδομάδα και οι ομάδες ψάχνουν τρόπους για να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό .
Γι αυτό το λόγο ΠΟΑ και Πατούχας δίνουν το απόγευμα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα στις 18:00 όπου οι προπονητές των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους,μια βδομάδα πριν τις μάχες της 8ης αγωνιστικής όπου ο μεν ΠΟΑ υποδέχεται τον Αετό Ανωγείων, ο δε Πατούχας θα ταξιδέψει στην Ιεράπετρα .

 “Hρθε η ώρα για αποτελέσματα”

Τρίτη 9 Νοε 2010

Στο δρόμο της ανάκαμψης βαδίζει ο «DP STUDIES» Πατούχας με τον τεχνικό της ομάδας Λάκη Καργιωτάκη να δηλώνει ευχαριστημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές με τελευταίο δείγμα το φιλικό με τον Ρούβα που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3 – 3.
«Οι παίκτες ανταποκρίνονται πλήρως σ’ αυτά που ζητάω. Πλέον ήρθε η ώρα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, κάτι που θα έλθει από μόνο του βάσει της δουλειάς που γίνεται» αναφέρει ο κ. Καργιωτάκης. Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό με τους Νέους Ηρόδοτου στις 4μ.μ. στη Νέα Αλικαρνασσό.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βιάννου αγωνίζεται στην Ιεράπετρα και όλοι αισιοδοξούν ότι ο Πατούχας μπορεί να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να “ξεκολίσει” σιγά σιγά απ΄την ουρά της βαθμολογίας. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν σίγουρα οι Παπαδημητρίου και Μπελίτσας που δέχτηκαν την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τις Ασίτες.

Χορταστικό 3-3 στη Γέργερη


Ρούβας και Πατούχας πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στη Γέργερη.Οι δυό ομάδες εκμεταλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών και από το φιλικό βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για τους προπονητές των ομάδων που προσπαθούν να κρατήσουν τις ομάδες τους σε ετοιμότητα.

Ο Πατούχας μπήκε μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραντινάκη,για να ισοφαρίσει ο Φουκαράκης με τον ίδιο τρόπο για το Ρούβα. Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούβας ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να σημειώσει δυο τέρματα με τον Αντωνάκη και τον Αναγνωστάκη που έφεραν το δείχτη του του σκορ στο 3-1.
Οι Βιαννίτες όμως δεν είχαν πει τη τελευταία λέξη. Πρώτα ο Σαπαλίδης μείωσε σε 2-3 και στη συνέχεια ο Έρικ Παπαδημητρίου ισοφάρισε σε 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα.


Δεν γέλασε κανείς με την ισοπαλία
ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΑΣΙΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Πατούχα-Ασιτών που έγινε χθες στη Βιάννο και ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1 – 1 σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις.

Ο βαθμός δεν εξυπηρετεί πάντως ούτε τους γηπεδούχους που παραμένουν στην τελευταία θέση ούτε τις Ασίτες που απομακρύνθηκαν στους 3 πόντους από την κορυφή.

Ο Πατούχας βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο έμεινε με 10 παίκτες στο γήπεδο ενώ οι Ασίτες είχαν πάρει ήδη το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν ωστόσο την αριθμητική τους υπεροχή και η ομάδα της Βιάννου μπόρεσε να βρει την ηρεμία και το καθαρό μυαλό και να αντιδράσει ορθολογικά στην επανάληψη φτάνοντας στην ισοφάριση. Οι Ασίτες διαμαρτύρονται πάντως δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι πάνω στον Χούτρη στο δεύτερο ημίχρονο που δε δόθηκε από το διαιτητή κ. Κανελλάκη.

Ο Πατούχας έπρεπε να βρει τρόπο να διαχειριστεί σωστά την αποβολή του Παπαδημητρίου στο 10’ ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή ενώ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δε μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Το 0–1 έγινε για τους φιλοξενούμενους με φάουλ του Κοζορώνη έξω από την περιοχή. Το παιχνίδι φαινόταν ότι ήταν «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των Ασιτών ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Οι «κυανόλευκοι» είχαν 2 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του ημιχρόνου με τους Σαπαλίδη, Καραντινάκη που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης τους και Μπελίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για να φτάσουν στο τέρμα της ισοφάρισης εντείνοντας την πίεση τους ωστόσο οι Ασίτες στο 65’ διαμαρτύρονται για μια φάση στην οποία ο Χωματάς ανέτρεψε τον Χούτρη χωρίς να δοθεί πέναλτι. Στο 73’ έγινε το 1–1 μετά από μεταβίβαση του Νικολάρα στον Τσαγκαράκη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ζαχαριουδάκη. Λίγο αργότερα ο Μπελίτσας αστόχησε σε τετ – α – τετ με τον Ζαχαριουδάκη ενώ και οι Ασίτες προσπάθησαν για 2ο γκολ με τους Χουτρη στο 75’ και Δασκαλάκη στο 82’. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Οικονομάκης των Ασιτών και στο υπολειπόμενο διάστημα οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Με παράπονα και τις δυο ομάδες άφησε η διαιτησία του κ. Κανελάκη από τα Χανιά. Οι του Πατούχα τα έχουν μαζί του για την ευκολία με την οποία μοίραζε κάρτες και οι Ασίτες διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δε δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Καρτσώνης (75’ Βερναδάκης), Καραταράκης, Κουνενάκης, Σουργιάς, Καραντινάκης, Νικολάρας, Μπελίτσας (75’ Λουλάκης Λ.), Παπαδημητρίου, Σαπαλίδης, (65’ Λουλάκης Δ.), Τσαγκαράκης.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Λεκάκης, Οικονομάκης, Κοζορώνης, Ρουμπάκης Γ., Μανιαδάκης (35’ Τσερεβελάκης Μιχ.), Τσιάμης (46’ Χούτρης), Σταυρακάκης, Δασκαλάκης, Ποτηράκης (35’ Τσερεβελάκης Ν.), Ρουμπάκης Εμμ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο μετά το χθεσινό παιχνίδι ο τεχνικός των Ασιτών Αντώνης Καλογεράκης ο οποίος επεσήμανε ότι ο Κανελλάκης παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι ότι η ανατροπή του Χούτρη ήταν πέναλτι. «Στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Δε δόθηκε κανονικό πέναλτι στον Χούτρη, κάτι που παραδέχτηκε μπροστά μου ο ίδιος ο διαιτητής μετά το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί όμως παρά το γεγονός αυτό όπως έπρεπε να κερδίσουμε το ματς καθώς δε μας δόθηκε καθαρό πέναλτι».
Με τη διαιτησία τα είχε και ο τεχνικός του Πατούχα Λάκης Καργιωτάκης επαναλαμβάνοντας και χθες ότι η ομάδα θέλει πολλή δουλειά για να βρει το δρόμο της. «Δε μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε παράπονα για τη διαιτησία όταν στο πρώτο δεκάλεπτο έχει αποβάλει έναν παίκτη μας και έχει δώσει 4 κίτρινες κάρτες. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Στον Πατούχα έχω βρει μια καλή διοίκηση με οργάνωση και καλούς παίκτες, αλλά και πολλές ελλείψεις σε ό,τι αφορά την τακτική της ομάδας που θέλει πολλή δουλειά και κάνει το έργο μου πιο δύσκολο»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Πατούχας: “Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στις Αρχάνες”

27 Oκτ 2010
Η διαιτησία του κ. Βιασκαδούρου στο ματς με τον Γιούχτα, άφησε με έντονα παράπονα τον Πατούχα. Τέσσερα είναι τα κύρια σημεία στα οποία διαμαρτύρεται η ομάδα της Βιάννου:

  •  Στο πρώτο γκολ του Γιούχτα γίνεται φάουλ στον τερματοφύλακα Χωματά.
  •  Στο δεύτερο γκολ του Γιούχτα προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Από τον Πατούχα λένε ότι ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του αλλά ο διαιτητής τον αγνόησε και η φάση συνεχίστηκε.
  •  Χάρισε 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή του Ρουμελιώτη που χτύπησε αντίπαλο και έδειξε την κίτρινη στον Λουλιάδη.
  •  Κράτησε ελάχιστο χρόνο καθυστερήσεων και σφύριξε τη λήξη χωρίς να επιτρέψει στον Πατούχα να εκτελέσει κόρνερ.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μανόλης Παπαδημητράκης έκανε την παρακάτω δήλωση: “Δεν ζητάμε να μας ευνοούν, ζητάμε οι διαιτητές να μας παίζουν 50-50. Ο συγκεκριμένος διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και τα παράπονά μας είναι δίκαια και έντονα”.

VIDEO

Περισσότερα στις σελίδες των ομάδων Γιούχτα και Πατούχα δεξιά.
Oι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής …εδώ.
Γιούχτας-Πατούχας 2-1
¦ά÷ ±À Ä¿½ ±³ώ½±
Ο Γιούχτας πήρε σημαντική νίκη επί του Πατούχα με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι  πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα και μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε ένα μετριότατο Γιούχτα αλλά δεν τα κατάφεραν.Κράτησαν το 1-1 μέχρι το 70΄αλλά ο κεφάτος σήμερα Αντώνης Μεταξάκης και η αβλεψία του διαιτητή της αναμέτρησης Βισκαδούρου τους χάλασαν τα σχέδια.Οι του Πατούχα υποστηρίζουν ότι το δεύτερο γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους προήλθε από επιθετικό φάουλ του σκόρερ.
Σε εξαιρετική μέρα για τους γηπεδούχους, βρέθηκε ο Μεταξάκης, ο οποίος σκόραρε δις (23’ με σουτ μέσα από την περιοχή , 74’ το νικητήριο γκολ).
Για την ομάδα του Πατούχα, το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σαπαλίδης στο 50΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Έρικ Παπαδημητρίου.
Το τελευταίο τέταρτο είχε αρκετή ένταση αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Γιούχτας: Τζωρμπατζάκης, Πυγιάκης, Καριωτάκης, Λουλιάδης, Ιερονυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Ρουμελιώτης (64’ Τριάντης), Δεληθωμαδης (64’ Τσανης), Μεταξάκης, Α Κασωτάκης (83’ Ζουμπουλάκης).
Πατούχας: Χωματάς, Καρτσώνης (82’ Λ. Λουλάκης), Καραταράκης, Δ Λουλάκης, Κουνενάκης, Νικολάρας (89’ Μουρτζάκης), Καραντινάκης, Τσαγγαράκης, Σαπαλίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας (82’ Βαρναδάκης).
24/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου