Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ακρίτας


“Καμπάνες” …στον Ακρίτα !!

15 12 2010

alt
«Καμπάνες»… ήχησαν στο στρατόπεδο του Ακρίτα μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τις Ασίτες. Η διοίκηση του Ακρίτα τιμώρησε με δίμηνη διακοπή συνεργασίας τον τερματοφύλακα Μπραουδάκη και με ένα μήνα τον αμυντικό Τσαγκαράκη που συνεπλάκησαν, άνευ λόγου με ποδοσφαιριστές των Ηρακλειωτών, με συνέπεια να αποβληθούν. Ο Τάκης Διακάκης εξάλλου είχε μιλήσει στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής, για αυτά τα συμπτώματα απειθαρχίας που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα, απειλώντας ότι θα αποχωρίσει από αυτή, ενώ κάτι ανάλογο είπε και ο πρόεδρος, Μιχάλης Φλεμετάκης.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν ήδη αποφασίσει να γίνουν μεταγραφές και συγκεκριμένα τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι μεσοαμυντικοί. Ενόψει πάντως του αγώνα της Επισκοπή στις 9 Γενάρη, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Πενταράκης, Σηφακάκης και Κονονένκο. Λόγω της μεγάλης διακοπής του περιφερειακού, στο Ακρίτα έχουν κλείσει το πρώτο τους φιλικό, με τον ΑΟΧ στη Μοναχή Ελιά, την προσεχή Δευτέρα.

“Μπορούμε να σπάσουμε το αήττητο των Ασιτών”

8 ΔΕΚ 2010

Ο προπονητής του Ακρίτα, Τάκης Διακάκης, μίλησε στο periferiako.com για το ερχόμενο παιχνίδι στα Χανιά με την ομάδα των Ασιτών.

Ο έμπειρος κόουτς, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι η ομάδα του μπορεί να σπάσει το αήττητο των Ασιτών.
“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε ειδικά στην άμυνα. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα του παιχνιδιού και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη”.
Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία των Ασιτών: “Εχει εξαιρετική πορεία, αλλά εμείς μπορούμε να σπάσουμε το αήττητο που έχουν και με τη σοβαρή ενίσχυση τον Ιανουάριο, να βρούμε το δρόμο μας στο δεύτερο γύρο”.
Στον Ακρίτα στοχεύουν μόνο στη νίκη στο παιχνίδι με την ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη, η οποία μέχρι στιγμής είναι και η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα και ευελπιστούν να την οδηγήσουν στην πρώτη τους ήττα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Τάκη Διακάκη καθώς από το ματς  της Κυριακής θα απουσιάσει ο Ροζάκης, ο οποίοος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, οι μόνιμοι απόντες τον τελευταίο καιρό Βαλαδάκης και Δραμιλαράκης ενώ ακόμα ο τεχνικός του Ακρίτα δεν θα εχει στην διάθεση του τους Σαπουνάκη και Κελαϊδής.

Ηρόδοτος-Ακρίτας 3-0 (VID)


irodotos 3-0 akritas
Ανέβηκε από 10osomilos. 5 12 2010

Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΚΡΙΤΑΣ 1 – 0 :

Χρυσή αλλαγή ο Αστρινάκης

28 11 2010

Το γκολ του Μαξιμου Αστρινάκη στο 94’ επέτρεψε στην Π.Ε.Ρεθύμνου να επιστρέψει με νίκη μετά από ένα μήνα αποχής στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο 28χρονος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο 75’ πρόφτασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπολείπονταν να αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι σκοράροντας το μοναδικό τέρμα που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η Π.Ε.Ρεθύμνου έφτασε έτσι τους 11 πόντους και απέκτησε άνεση ενόψει της συνέχειας, ενώ ο Ακρίτας εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση έχοντας 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος χάνοντας ευκαιρίες με τον Κουρνιανό στο 15’ και 25’, ενώ ο Ακρίτας απείλησε με τους Ορφανό στο 30’ και Μ. Πετράκη στο 45’ με τον Κιοσσέ να είναι σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν καλύτερος ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Στο 80’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματαραγκάσι, ενώ ο Καραδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 92’ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από βαθιά μπαλιά του Τσακάλη ο Αστρινάκης εκμεταλλεύτηκε αναστάτωση στην περιοχή και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές, Κασσέλας, Κωστόπουλος, Τσακάλης, Μαραιθιανός, Μικρόπουλος (46’ Τζιλιγκάκης), Χνάρης (46’ Ματαραγκάσι), Μουρτζανός, Μανωλακάκης (75’ Αστρινάκης), Μιχελιδάκης, Κουρνιανός.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Συγγελάκης, Μάνος, Κακλατζής, Ροζάκης, Κονονένγκο, Τζαγκαράκης, Θεοδωρακάτος Ν., Πετράκης Μ. (61’ Παπαδημητρίου), Σφυρής, Ορφανός (61’ Καραδάκης), Πετράκης Π..

Ακρίτας-Ρούβας 0-5 (video)



21 NOE 2010

Με τον Φουκαράκη να κάνει “όργια”, ο Ρούβας πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Ακρίτα με 5-0!
Ο ικανός φορ, σκόραρε στο 9 (πεν.), 23, 49, 72, ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Ανδρεαδάκης στο 60.
Αποβλήθηκε στο 8 ο Σηφακάκης από τον διαιτητή Σωτηριάδη.
Ο Μύρωνας Σηφάκης παρακολούθησε τον αγώνα απο τη κερκίδα και όλα δείχνουν ότι είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας της Γέργερης.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σαπουνάκης, Κονονένγκο, Κατλατζής (62’ Καστρινάκης), Ροζάκης, Κελαηδής, Χαλκιαδάκης, Μάνος, Σηφακάκης, Καραδάκης (46’ Π. Πετράκης), Ορφανός (54’ Μ. Πετράκης), Σφυρής.
ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδούλου, Γιαννακάκης, Λαγουδάκης, Αναγνωστάκης (72’ Χαραλαμπάκης), Αργυράκης, Πατέλης, Αντωνάκης, Κουτσάκης, Φουκαράκης (81’ Ταμάμης), Ανδρεαδάκης, Βαρούχας (71’ Ξυλούρης).

Akritas 0-5 Rouvas
Ανέβηκε απο� 10osomilos


Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν στον Ακρίτα

16 ΝΟΕ 2010

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τ.Διακάκης εν όψει της αναμέτρησης του Ακρίτα κόντρα στον Ρούβα


Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν στον Ακρίτα καθώς για ένα ακόμα παιχνίδι ο Τάκης Διακάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών ποδοσφαιριστών του.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι κόντρα στον Ρούβα τους τιμωρημένους Μπραουδάκη και Τσαγκαράκη αλλά και τους τραυματίες Βαλαδάκη, Πολιουδόβαρδα, Δραμιλαράκη και Παπαδημητρίου, ενώ αγώνα δρόμου κάνουν για να προλάβουν οι Θεωδορακάτος, Καραδάκης, Πετράκης Π., Ορφανός και Ροζάκης οι οποίοι και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να προλάβουν τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Γέργερης.
ΠΗΓΗ: athleticradio.gr


Το πιο ωραίο γκολ του Νίκου Καραδάκη

Τον άτυπο τίτλο του Χαζομπαμπά, αποκόμισε πρόσφατα ο πρώτος σκόρερ της σύγχρονης ιστορίας του Περιφερειακού πρωταθλήματος Νίκος Καραδάκης.


Ο Νίκος Καραδάκης και η σύζυγός του Δήμητρα έγιναν πριν λίγες μέρες γονείς αποκτώντας ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι, που σίγουρα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αποτελέσει απειλή για το ρεκόρ του πατέρα του. Ο μικρός Καραδάκης εκτός από την αθλητική κληρονομιά του Νίκου, διαθέτει και το αθλητικό DNA της μητέρας του (η Δήμητρα Τσίκα, είναι γνωστή γυμνάστρια στο Ρέθυμνο, Ραδιοφωνική παραγωγός σε αθλητική εκπομπή, αλλά πάνω απ’ όλα φανατική οπαδός «Καραδάκη»).
Ο επιθετικός του Ακρίτα και η γυναίκα του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογενείας τους.
Να σας ζήσει παιδιά !!

Αετός - Ακρίτας 1-2



Ο Ακρίτας ‘φτερούγισε’ μέσα στα Ανώγεια με μία πολύ μεγάλη νίκη που τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη στην οποία αντίθετα παρέμεινε η ομάδα του Ρεθύμνου.
Ο σύλλογος του Αποκόρωνα μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες του έψαχνε να ξαναβρει τον δρόμο των επιτυχιών και τα κατάφερε παρότι για μια ακόμα φορά στάθηκε άτυχος χάνοντας παίκτες του λόγω τραυματισμού. Αυτή τη φορά ήταν ο Καραδάκης που δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα ενώ τραυματίας αγωνίστηκε και ο Σαπουνάκης. Στον αντίποδα χθες επανεμφανίστηκαν μετά από πολύ καιρό δύο παίκτες και συγκεκριμένα ο Ορφανός με τον Ροζάκη.
Μάλιστα ο τελευταίος κράτησε και τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Φάσεις - γκολ:
4’ ο Γεωργαλής εκτελεί φάουλ, με τον Κελαϊδή να στέλνει με κεφαλιά άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 1-0.
18’ ο Μάνος αποφεύγει τον Καλομοίρη, αλλά το πλασέ του σε κενή εστία φεύγει άουτ.
29’ ο Καστελιανάκης εκτελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γεωργαλή θα φύγει ελάχιστα άουτ.
31’ σέντρα του Καστελιανάκη, πλασέ στην κίνηση του Σούρσου, ελάχιστα άουτ.
52’ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, αδρανεί η άμυνα του Αετού, και ο Τζαγκαράκης έστρωσε τη μπάλα στον Σηφακάκη που με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
57’ ο Καστελιανάκης με κάθετη πάσα, θα βγάλει τετ α τετ τον Σφακιανάκη, ο οποίος θα πλασάρει άουτ.
62’ ο Ν. Θεοδωρακάτος εκτελεί φάουλ, νέα σύγχυση στην άμυνα του Αετού, την οποία επωφελείται ο Κελαϊδής και με πλασέ γράφει το 1-2.
70’ ο Σηφακάκης πλασάρει άουτ από καλή θέση
76’ καλό σουτ του Μουρτζάκη, θα μπλοκάρει ο Σαπουνάκης.
88’ Ο Παπαδημητρίου αστόχησε σε πλασέ που επιχείρησε.
94’ σέντρα του Γεωργαλή, ο Σαπουνάκης θα χάσει την μπάλα, σουτ του Σούρσου θα διώξει πάνω στην γραμμή ο Ροζάκης, νέο σουτ του Σούρσου θα διώξουν οι αμυντικοί και το 3ο σουτ του Νικηταρά θα διώξει ο Σαπουνάκης.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του ηρακλειώτη Κοκκινάκη που στο 63’ σε ανατροπή του Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή από τον Καλομοίρη και ενώ ήταν ο παίκτης του Ακρίτα σε εμφανή θέση για γκολ χάρισε τη κόκκινη στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες στον πάγκο των Χανιωτών και προκάλεσε την αποβολή του Διακάκη.
Διαιτητής ήταν ο Κοκκινάκης.

Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Χαραλαμπάκης, Τσικολιδάκης, Καπιζιώνης, Μπουρτζάκης, Χαλκιόπουλος, Γεωργακλής, Καστελιανάκης (62’ Νικηταράς), Μ. Σπαχής (52’ Σταυρακάκης), Σούρσος, Σφακιανάκης (83’ Χρόνης).
Ακρίτας: Σαπουνάκης, Κοκονένκο (46’ Παπαδάκης), Θεοδωρακάτος (47’ Καραδάκης, 48’ Ορφανός), Ροζάκης, Κελαηδής, Τζαγκαράκης, Μάνος, Ν Θεοδωρακάτος, Σηφακάκης, Χαλκιαδάκης, Παπαδημητρίου.

Ακρίτας-ΠΑΟΚ 0-1
24/10/10
Σε περιπέτειες έμπλεξε ο σύλλογος του Αποκόρωνα με την νέα αυτή εντός έδρας ήττα ενώ αντίθετα η ομάδα του Κρουσώνα χάρη στο δεύτερο διπλό που πέτυχε στο νομό Χανίων βρέθηκε για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς θυμίζουμε ότι ξεκίνησε και με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Οι γηπεδούχοι είχαν για μία ακόμα φορά ραντεβού με την ατυχία αφού στις τόσες απουσίες ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του πολύ καλού Καγκλατζή στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Θεοδωράκης πέτυχε το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα ενώ στο 74’ ο Ακρίτας είδε τον τερματοφύλακά του Μπραουδάκη να αποβάλλεται μετά από μία λογομαχία με τον αντίπαλο προπονητή Παπαματθαιάκη. Σε ένα σημείο λοιπόν που οι χανιώτες προσπαθούσαν να πιέσουν για την ισοφάριση αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερα και να βγάλουν μάλιστα ένα επιθετικό (Σηφακάκη) κάτι που περιόρισε πολύ τις ελπίδες τους.
Πάντως έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Στο α’ μέρος ο Παπαδημητρίου σούταρε χλιαρά πάνω στον Γεωργίου, στο 15’ ο Μάνος κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς και στο 23’ ο Χαλκιαδάκης δεν μπόρεσε να σουτάρει από επικίνδυνη θέση.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα γκολ του Καρβελά που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ στο 37’. Στο 49’ ο Καρβελάς είδε τον Μπραουδάκη να αποκρούει με τα πόδια όμως στην εξέλιξη της φάσης έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και σέντραρε για να πεταχτεί ο Θεοδωράκης και με γυριστό σουτ να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 51’ ο Θεοδωράκης είχε κεφαλιά που απέκρουσε ο Μπραουδάκης ενώ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε στο 83’ ο Χαλκιαδάκης όταν έπιασε “αέρα” από πολύ καλή θέση.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του Μπινιχάκη που ήταν υπερβολικός στις κάρτες με τον Ακρίτα να φωνάζει ότι εξάντλησε την αυστηρότητά του στο 74’.
Ακρίτας: Μπραουδάκης, Κοκονέγκο, Κάγκλατζης (47’ Β. Θεοδωρακάτος), Κελαηδής, Τσαγκαράκης, Χαλκιαδάκης, Μάνος, Σφυρής, Σηφακάκης (72’ Σαπουνάκης), Ν. Θεοδωρακάτος (54’ Πετράκης), Παπαδημητρίου.
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης (85’ Μαθιουδάκης), Μακατουνάκης, Μπινιχάκης, Πουλάκης, Θεοδωράκης (83’ Μαμουλάκης), Σταθόγλου, Κουράκης, Μπέρκης (65’ Λεμονάκης), Καρβελάς.
(Χανιώτικα Νέα)


Διακάκης: “Μπορούμε παρά τις απουσίες…”
23/10/10

Ο προπονητής του Ακρίτα Χανίων, Τάκης Διακάκης, μίλησε στο athleticradio.gr και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το παιχνίδι της Κυριακής.
Παρά τις πολλές απουσίες, ο Ελληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη, αν παίξει σταθερά και με πάθος…
Αναλυτικά:
“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις απουσίες πολλών παικτών αλλά παρόλ’ αυτά πιστεύουμε πολύ στη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την πάρουμε. Πιστεύω σε όσα παιδιά έχουμε στην διάθεση μας και μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω τώρα, μετά το ματς θα μπορώ να πω περισσότερα.”

Ακρίτας - ΠΑΟΚ
Να επανέλθει στις νίκες θέλει αύριο στις 3μμ στον Βάμο ο Ακρίτας με αντίπαλο τον σύλλογο του Κρουσώνα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Περισσότερο όμως και από την δυναμικότητα του αντιπάλου τον Τάκη Διακάκη προβληματίζουν οι πολλές ξανά απουσίες. Γιατί στους Ορφανό, Πολιουδόβαρδα, Βαλαδάκη, Δραμηλαράκη, Πετράκη Π. ήρθαν να προστεθεί ο Καραδάκης που χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Μ. Πετράκης (τραυματίστηκε στο φιλικό με την Κορωνίδα στις αρχές της εβδομάδας). Στα συν η επιστροφή του Μπραουδάκη αλλά και του Ροζάκη για πρώτη φορά φέτος ενώ και ο Κελαϊδής που ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα μάλλον θα αγωνισθεί κανονικά.
Διαιτητής θα είναι ο λασιθιώτης Μπινιχάκης με βοηθούς τους Παπαδοπετράκη, Δρακωνάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Δελήμπαση (Ρεθύμνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου