Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Επισκοπή: Επένδυσε και στον Σπαντιδάκη



Έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό της η Επισκοπή, συνεχίζοντας να επενδύει στους ταλαντούχους Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές.
Όπως ανακοινώθηκε χθες, τη φανέλα της Επισκοπής θα φοράει τον επόμενο χρόνο ο πρώην αμυντικός του Φοίνικα Στέλιος Σπαντιδάκης.
«Ο ΑΟ Επισκοπής προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Σπαντιδάκη. Ο νεαρός Αμυντικός είναι γεννημένος στις  22 Ιανουαρίου του 1994», αναφέρει η ανακοίνωση της Επισκοπής.
Ο Σπαντιδάκης αγωνίστηκε πέρυσι στον Φοίνικα Σελλίων στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου με τον οποίο αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 2 γκολ.
Ο Στέλιος Σπαντιδάκης είναι ο τρίτος νεαρός Ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Δ’ Εθνική, με τη φανέλα της Επισκοπής, μετά από τους Στέφανο Καλυβιαννάκη (Ψηλορείτης), Μανόλη Παυλάκη (Φλόγα Ρουστίκων). Στην Επισκοπή βέβαια μεταγράφηκαν φέτος και οι Γιάννης Κουδουνάκης, Γιάννης Νικηφόρος από τον Αστέρα Περάματος, που είχαν παλιότερα συμμετοχές στην Δ’ Εθνική.(hxosfm.gr)


Παραχωρήθηκαν Αλεξάκης, Κλαπάκης, Παλιουδάκης


«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού τριών νεαρών ποδοσφαιριστών του για την σεζόν 2011 – 12. Ο Παναγιώτης Αλεξάκης 21 ετών θα αγωνίζεται στην ΠΕ Ρεθύμνου, ο Νίκος Κλαπάκης 18 ετών στον Γιούχτα και ο Στέφανος Παλιουδάκης 18 ετών στον Άρη Ρεθύμνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου