Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Χ. Ματθαιάκης: «Ο Πατούχας μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος»

image
Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πατούχα μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 το τελευταίο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Βιάννου, ο Χάρης Ματθαιάκης.
Ο 28χρονος αριστερός μπακ - χαφ αποφάσισε να επιστρέψει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες με Εργοτέλη, ΠΟΑ και Χερσόνησο, για να βοηθήσει τον Πατούχα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Ματθαιάκη στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6:
Για το ενδιαφέρον του Πατούχα και τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βιάννου:
«Είχα κάποιες περιπτώσεις Β΄και Γ΄ Εθνικής που δεν μπορούσαν να με καλύψουν αλλά αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πατούχα. Ο τρόπος που με προσέγγισαν στον Πατούχα με κέρδισε. Ο πρόεδρος και ο προπονητής που τον ξέρω πολύ καλά με έπεισαν για να υπογράψω στην ομάδα της Βιάννου».
Για το ποια είναι η γνώμη του για τη νέα του ομάδα:
«Τον Πατούχα τον παρακολουθούσα από την αρχή της προετοιμασίας και μου έκανε εντύπωση η νεανική ομάδα που έχει. Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Μέσα από την σκληρή προπόνηση και σε συνδυασμό με την εμπειρία θα πάμε καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η ομάδα πρώτα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει με εμένα».
Για το αν βλέπει τον Πατούχα ως ένα σκαλοπάτι για να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα:
«Στην περίοδο που ήμουνα στον Εργοτέλη θεωρούσα ότι μπορούσα να πάρω κάποιες ευκαιρίες. Από κει και πέρα προσπάθησα να πάρω κάποιες ευκαιρίες στη Γ΄ Εθνική. Εφόσον δεν βρήκα κάτι καλό σε επαγγελματικό επίπεδο διάλεξα την ομάδα της Βιάννου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου».
Για το πώς βλέπει το νέο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Κρήτης:
«Μόνο η Επισκοπή κάνει λίγο τη διαφορά. όλες οι άλλες ομάδες έχουν ίδια δυναμική και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Φέτος πέφτουν πολλές ομάδες και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Μην σας παραξενεύσει πάντως αν ο Πατούχας αποτελέσει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος».(sporfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου