Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Έκλεισε ο Μπαϊρακτάρης, έρχεται ο Δομάζος

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται στα σκαριά για τις Ασίτες. Η μία έχει να κάνει με τον 21χρονο επιθετικό Μάριο Μπαϊρακτάρη και η άλλη με έναν… Δομάζο!

Χρήστος και Μίμης Δομάζος
Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο Χρήστο Δομάζο (φωτογραφία), ο οποίος είναι ανηψιός του μεγάλου Μίμη Δομάζου! Ο νεαρός Δομάζος, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των παικτών κάτω των 20 ετών (γεν. 1991) βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες ώρες με τις Ασίτες και αναμένεται να έρθει την Τρίτη στο Ηράκλειο. Εφόσον πάνε όλα καλά, θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο Δομάζος τα δύο τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, πέρσι στον Ολυμπιακό Λαυρίου και πρόπερσι στον Τηλυκράτη Λευκάδας και ήταν βασικό στέλεχος και στις δύο ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Ο Χρήστος Δομάζος είναι Κρητικός κατά το ήμιση αφού η μητέρα του είναι απ΄ το Ρέθυμνο και ο "μικρός" ήθελε πολύ να αγωνιστεί σε ομάδα της Κρήτης.


Όσον αφορά τον Μάριο Μπαϊρακτάρη, οι Ασίτες… αθόρυβα τον είχαν δοκιμάσει για πέντε ημέρες και του είχαν ζητήσει να περιμένει την τελική απάντηση. Από τη στιγμή που ο Αντώνης Λεκάκης άναψε το πράσινο φως, ο πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στις Ασίτες. Ο Μπαϊρακτάρης γνωρίζει καλά από νησιώτικες ομάδες Δ’ Εθνικής, αφού για δύο χρόνια έπαιξε στη Μύκονο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Άνω Σύρο στον 9ο όμιλο. Με τις επικείμενες προσθήκες Δομάζου και Μπαϊρακτάρη, οι Ασίτες ενισχύονται στον επιθετικό τομέα, όπως και είχε φανεί ότι χρειαζόταν άμεση ενίσχυση μετά τη φυγή του Αλέξη Περογαμβράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου