Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ασίτες: Ενίσχυση στα φορ με Καρδαμίτση


Θετική κατάληξη είχε το «φλερτ» που διήρκησε το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφικής περιόδου, ανάμεσα στο Μιχάλη Καρδαμίτση και τις Ασίτες. Ο 20χρονος επιθετικός θα παρακολουθήσει σήμερα την προπόνηση των «λιονταριών», όπου θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του συλλόγου. Πέρα από την κορυφή της επίθεσης του συλλόγου, ο νεαρός φορ θα ενισχύσει και τον αριθμό των «μικρών» που θα έχει στη διάθεση του ο Αντώνης Λεκάκης, αφού είναι γεννημένος το 1991.

Ο Μιχάλης Καρδαμίτσης ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του με τα χρώματα της ομάδας νέων του ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν, με την οποία σημείωσε 18 γκολ. Πρόκειται για τη δεύτερη θητεία του νεαρού επιθετικού στη Δ’ Εθνική, μετά από αυτή μα τον Αστέρα Περάματος τη σεζόν 2007-2008. 

Η επιθετική ενίσχυση δεν σταματάει εκεί, αφού στο αυριανό φιλικό με τον ΠΑΟ Κρουσώνα ο τεχνικός των Ασιτών θα έχει στη διάθεση του τους Χρήστο Δομάζο και Μάριο Μπαϊρακτάρη,  οι οποίοι αναμένεται να δώσουν διαφορετική πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου