Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Σήμερα ο αγιασμός στον ΑΟΑΝ

 
aoan
Ο καθιερωμένος Αγιασμός με τον οποίο θα αρχίσει και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2011-2012 για τον ΑΟΑΝ θα γίνει σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στις 17.30 στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου.
Αναμένεται να βρεθούν εκεί σχεδόν όλοι οι παίκτες που ανήκουν στους «κυανόλευκους», οι οποίοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους και τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς όλες τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι της ομάδας, βρίσκονταν διαρκώς σε επαφή και επικοινωνία με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι ενδιέφεραν τον ΑΟΑΝ, αλλά και τους ίδιους θα ενδιέφερε η μετακόμιση τους, στους πρωταθλητές Λασιθίου και οι υποθέσεις τους φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία, είτε για να κλείσουν θετικά, είτε αρνητικά.
Μετά από τις πρώτες χαλαρές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα και μετά την επίσημη πρώτη και τον αγιασμό, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για το Περιφερειακό θα ξεκινήσει κανονικά και θα μπει σε φουλ ρυθμούς, με δυνατές προπονήσεις, από την στιγμή άλλωστε που ο Νίκος Τσώτσος θα έχει στη διάθεση του τους περισσότερους από τους παίκτες που έχει στα πλάνα του. Το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς για τον ΑΟΑΝ είναι αυτό των επόμενων εβδομάδων, με τον κ. Τσώτσο ασφαλώς και να το γνωρίζει καλύτερα από όλους αυτό, καθώς είναι γνωστό ότι δίνει πάντα πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία, με τα αποτελέσματα πάντα να φαίνονται μέσα στη χρονιά για τις ομάδες του. Ιδιαίτερα σημαντικό βέβαια είναι και το κομμάτι των φιλικών, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.(anatolh.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου