Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Στο τιμόνι της Δ' Εθνικής ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Στο ρεπορτάζ της 21ης Ιούλη, ημέρα όπου ανέλαβε ο Γιώργος Σαρρής την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, είχαμε αναφέρει ότι η παρουσία του και στην κεφαλή της τριμελούς Επιτροπής της Δ' Εθνικής θα μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένη μόνο μέχρι το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πλέον, η αποχώρηση του Χιώτη παράγοντα είναι βέβαιη και θα οριστικοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., που θα λάβει χώρα στο τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μήνα.
Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει γεννήσει στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου ο νέος του ρόλος, τον αναγκάζουν να παραχωρήσει τη θέση του σε άλλο μέλος του συμβουλίου, το οποίο θα επιλέξει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Γιάννης Παπακωνσταντίνου
Πάντως, τον πλέον βαρύνοντα λόγο στις αποφάσεις που θα αφορούν το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής θα τον διατηρεί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μέλος της τριμελούς επιτροπής ως πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή κατά την τελευταία διετία. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευβοιώτης παράγοντας δεν διατηρεί το δικαίωμα να προεδρεύσει στην τριμελή Επιτροπή, καθώς αποτελεί αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.

H KΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Στις σκέψεις του Γιάννη Παπακωνσταντίνου είναι φέτος οι κληρώσεις στους δέκα ομίλους να γίνουν σε μία ημερομηνία στην Αθήνα και όχι σε τρεις ξεχωριστές δόσεις, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες χρονιές. Κατά πάσα πιθανότητα, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη.(periferiako.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου