Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΠΕ Ρεθύμνου: Επαφές με στόχο την ενίσχυση

Η ώρα των σημαντικών μεταγραφών ήταν η χθεσινή και η σημερινή ημέρα, για την ΠΕ Ρεθύμνου. Οι διοικούντες τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα, έχουν σειρά επαφών με ποδοσφαιριστές που έχουν την ποιότητα παραστάσεις να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της.

Η προετοιμασία της ΠΕ Ρεθύμνου μπήκε στην δεύτερη εβδομάδα της, με τους Μιχάλη Τριχάκη και Μανόλη Μακρυδάκη να καταστρώνουν τα πλάνα τους, έχοντας πλέον μια ξεκάθαρη άποψη για το υλικό που έχουν στα χέρια τους. Πρόκειται για 29 ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν το περασμένο Σάββατο, έχοντας συμμετοχή στο οικογενειακό διπλό που διεξήχθη.
Στις τάξεις της ομάδας της Σοχώρας επικρατεί ικανοποίηση από την μέχρι τώρα πορεία  της προετοιμασίας, με το σύλλογο να μην έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη φιλικό οικογενειακό διπλό, με τους κίτρινους να επικρατούν με 3-2 των μπλε. Για τους νικητές σκόραραν οι Αντώνης Σπανουδάκης, Κουρνιανός και Λαδιανός, ενώ για τους μπλε και τα δύο γκολ πέτυχε ο Μάρκος Σπανουδάκης.
Την Κυριακή οι παίκτες της ΠΕ Ρεθύμνου έχουν ρεπό και από χθες εντατικοποιείται η προετοιμασία της ομάδας με τους Μιχάλη Τριχάκη και Μανόλη Μακρυδάκη να είναι έτοιμοι για το τελικό ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου, λόγω της συναυλίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο γήπεδο της Σοχώρας.
  Εσύ,πόσο πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Στα μεταγραφικά τώρα, όπως σημειώσαμε και παραπάνω, αργά χθες το βράδυ αναμενόταν αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές για την ένταξη τους στην ομάδα της ΠΕ Ρεθύμνου. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να επαναπατρίσει τον 23χρόνο αμυντικό Νίκο Μαραγκουδάκη, μετά από την παρουσία του σε Ηρακλειώτικες ομάδες, όπως ο ΠΑΟ Κρουσώνας και η Χερσόνησος, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και στο πρωτάθλημα της FootballLeague2.
Ο Ρεθυμνιώτης αμυντικός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Ρέθυμνο και είναι σε επαφή με την διοίκηση της ΠΕ Ρεθύμνου και τον τεχνικό Μιχάλη Τριχάκη, με στόχο να αποκτηθεί και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σοχώρας.
Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Χερσονήσου, σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο και δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της ΠΕ Ρεθύμνου. Μάλιστα χθες το βράδυ, αναμενόταν να γίνει η κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τον Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή.
Κάτι ανάλογο αναμενόταν να γίνει και με τους Αντώνη Κολυβάκη, Σήφη Παπαδογιαννάκη, Μάρκο Καραστογιάννη και Βαγγέλη Κασσέλα, για τους οποίους η ΠΕ Ρεθύμνου ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό της.(hxosfm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου