Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο Πατούχας κέρδισε το τουρνουά στις Αρχάνες

Ο Πατούχας ήταν η ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Γιούχτα στις Αρχάνες το Σαββατοκύριακο .

Η ομάδα του Λάκη Καργιωτάκη μετά την νίκη της με 3-1 επί της Α.Ε.Κατσαμπά το Σάββατο , την Κυριακή επικράτησε με 3-2 της ομάδας Κ20 του Εργοτέλη και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Ο Πατούχας προηγήθηκε με 3-0 στο σκορ με το πρώτο τέρμα να το σημειώνει ο Παπαδάκης, το δεύτερο ο Σούρσος και το τρίτο ο Αγγ. Καστελλιανάκης. Η ομάδα Κ20 του Εργοτέλη μείωσε στη συνέχεια το σκορ σε 3-2 με τέρματα των Μπουρσέλη και Δωματά αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα.
Πατούχας : Καλυκάκης, Σουργιάς, Μπελιμπασάκης, Καρτσώνης, Κάτελας, Καραντινάκης, Γ. Καστελλιανάκης, Ζαφείρης, Παπαδάκης, Σούρσος, Αγγ. Καστελλιανάκης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι : Μιχ. Μπιτσακάκης, Μαν. Μπιτσακάκης, Ραπτάκης, Κουτεντάκης, Παπαδόπουλος, Χριστοδούλου, Λουλάκης, Τσιμπινός, Νικολάρας.
Εργοτέλης Κ20 : Δερμιτζάκης, Άλλα, Μαρτάκης, Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Κούρτι, Γιαλυτάκης, Ανδρεαδάκης, Μπουρσέλης, Δωματάς.
Αγωνίστηκαν και οι : Μαλλιωτάκης, Κωνσταντίνου, Λαμπότι, Λίπι.

Στην τρίτη θέση η ΑΕΚ
Την τρίτη θέση στο τουρνουά “Μαρκομιχελάκης” κατέκτησε η ΑΕ Κατσαμπά Τσαμπουράκης, καθώς στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, επικράτησε του Γιούχτα με 1-0 με γκολ του Πατεράκη ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου