Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΟΑΝ - Ασίτες το Σάββατο στον ΄Αγιο Νικόλαο.

Με τη νεοφώτιστη ομάδα του Αγίου Νικολάου αγωνίζεται η ομάδα των Ασιτών το Σάββατο σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που θα αρχίσει στις 4:30 στο Στάδιο Αγίου Νικολάου. 

Ο Βασίλης Καραϊσκος συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς τους τραυματίες Τσερεβελάκη , Μιχελιδάκη και τους στρατευμένους Δεληστεφανή, Ρουμπάκη Μ. και Μεταξάκη.
Τσερεβελάκης και Μιχελιδάκης σήμερα έκαναν ατομική προπόνηση και σε λίγες μέρες θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα με την ελπίδα να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Την ερχόμενη Τετάρτη οι Ασίτες θα αντιμετωπίσουν για τη β΄φάση του Κυπέλλου στη Βαγιά την Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων.
ΑΟΑΝ
Στο γήπεδο της Αμμούδας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΑΟΑΝ, λόγω του ότι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Αγίου Νικολάου είχε κρατήσει αρκετό νερό από την βροχή που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες.
Συμμετείχαν και οι Γκερδούκι και Σταυρακάκης και το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχυδύναμη και προπονητικό διπλό με την ΑΕ Λακωνίων η οποία έκανε την ίδια ώρα προπόνηση.
Ο Νίκος Τσώτσος μετά από αρκετές μέρες ,το Σάββατο θα δει την ομάδα του απέναντι σε ομάδα επιπέδου Δ΄ Εθνικής και μάλιστα με τις Ασίτες που μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Βασίλη Καραϊσκο εντυπωσιάζει στα φιλικά παιχνίδια έχοντας μόνο νίκες. (Ζαρό 3-0, Πατούχα 2-1, Ασή Γωνιά 2-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου