Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πέρασε στα πέναλτι ο Γιούχτας απ΄ το Γάζι

Ένταση, πάθος, αποβολές, εναλλαγές στο σκορ, ισοφάριση στην εκπνοή, και τον Γιούχτα, να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ, στα πέναλτι με 5-4 επί του House Land Αλμυρού. Το εντυπωσιακό ματς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Γάζι…

Οι φάσεις
Μόλις στο 3’, ο Χαλκιαδάκης σέντραρε από αριστερά, ο Σκουλούδης στην πορεία της φάσης, έπιασε την κεφαλιά, βάζοντας τον Γιούχτα μπροστά στο σκορ. Στο 30’ ο Ανδρέας Στρατήγης είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως στην πρώτη του προσπάθεια έστειλε τη μπάλα το δοκάρι και στη δεύτερη απέκρουσε ο Καλομοίρης. Ανάλογη ευκαιρία, είχε και στο 32’ ο Σκουλούδης, που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Δακανάλη, στην πρώτη του προσπάθεια, έσωσε σωτήρια ο πορτιέρο των γηπεδούχων, και στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 40’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Ανδρέας Στρατήγης σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-1. Στο 80’, ο Χάρης Φανουράκης, έδωσε προβάδισμα στον House Land Αλμυρό, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι, διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.Λίγο πριν το τέλος,και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Χρήστος Καλομοίρης που είχε περάσει σαν αλλαγή, με προβολή, έφερε το ματς στα ίσα, και συγχρόνως το έστειλε στην παράταση. Στο 102’, Αλμυρός και Γιούχτας έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής των Τσικτσίρη και Ιερωνυμάκη, που είχαν αψιμαχία και ο διαιτητή Φουκάκης τους έβγαλε από μία κίτρινη, η οποία ήταν η δεύτερη και για τους δύο. Στο 114’ ο Χαχλιούτης, στην προσπάθεια του να διώξει, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα,τελικά βρήκε στο δοκάρι, και στην συνέχεια οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν. Το ματς, πήγε στα πέναλτι, μιας και οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Σειρά των πέναλτι:
Πάτκος 1-0 (Αλμυρός)

Γενιτσαρίδης 1-1 (Γιούχτας)

Στρατήγης Π. δοκάρι (Αλμυρός)

Καλομοίρης Χρ. 1-2 (Γιούχτας)

Μιχελουδάκης 2-2 (Αλμυρός)

Γιακουμάκης 2-3 (Γιούχτας)

Φανουράκης Χ. 3-3 (Αλμυρός)

Καρβελάς 3-4 (Γιούχτας)

Απλαδάς 4-4 (Αλμυρός)

Σκουλούδης 4-5 (Γιούχτας)

House Land Αλμυρός: Δακανάλης,Φανουράκης Κ, Μανωλακάκης Β,Τσικτσίρης,Τσιγώνης (66’ Χαχλιούτης), Μιχελουδάκης,Στρατήγης Π, Φανουράκης Χ, Στρατήγης Α (88’Κρασαγάκης),Πάτκος,Κουρλετάκης (59’ Απλαδάς).
Γιούχτας: Καλομοίρης M.,Σταυρακάκης,Χαλκιαδάκης,Μαραγκουδάκης (84’ Δρακούλης), Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Κασσωτάκης Μ, (46’ Καλομοίρης Χρ.), Βιτώρος (113’ λ.τ Στάχτιαρης), Σκουλούδης,Γιακουμάκης,Καρβελάς.
Πηγή: topikokritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου