Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δ΄ Εθνική : Πρεμιέρα με τέσσερα ντέρμπι



Μετά από αρκετή αναμονή η Δ΄ Εθνική και πιο συγκεκριμένα ο 10ος όμιλος της Κρήτης αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στη ζωή μας καθώς σήμερα το μεσημέρι σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Η κληρωτίδα στην πρώτη αγωνιστική ανέδειξε τρία Ηρακλειώτικα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον Ηρόδοτο, τον Γιούχτα και τον Πατούχα, και την Χερσόνησο με τις Ασίτες και ένα Ρεθυμνιώτικο με τον Ρεθυμνιακό να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Ασή Γωνιά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας ο Μινώταυρος θα φιλοξενήσει την Ιεράπετρα και η Επισκοπή το Ζαρό.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης η ΕΠΣ Ρεθύμνου βράβευσε τους φιλοξενούμενούς της, αλλά και τον διευθυντή του ξενοδοχείου Creta Panorama κ. Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν στην κλήρωση ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλης Τοπολιάτης, το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Δ’ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο ανώτατος υπάλληλος της ΕΠΟ, Αντώνης Ραμπαβίλας.

Από την πλευρά των Κρητικών Ενώσεων το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Μανόλης Σταυρακάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Κώστας Θεοδοσάκης και ο Υπεύθυνος Επιτροπής Ανάπτυξης Υποδομών Βαγγέλης Παπαγγελής. Από την οικοδέσποινα ΕΠΣ Ρεθύμνου το «παρών» έδωσε ακόμη ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και το μέλος Δημήτρης Κουργιεντάκης.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο αρχιδιαιτητής Ρεθύμνου Κυριάκος Δελήμπασης, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Γαγάνης, αλλά και ο αξιολογημένος διαιτητής Super League Μιχάλης Βοσκάκης. Ακόμη παρών στην κλήρωση της Δ’ Εθνικής ήταν ο αξιολογημένος διαιτητής Football League Γιάννης Μπινιχάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής για τη σεζόν 2011-2012  ...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου