Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Με ANEK LINES,ταξιδεύει ο Α.Ο. Ασή Γωνιάς

Η ANEK LINES, χορηγός στην ομάδα του Α.Ο. Ασή Γωνιάς
Πρόσφατα, η ποδοσφαιρική ομάδα της Ασή Γωνιάς, επισημοποίησε την συνεργασία της με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κρήτης, την ANEK LINES, η οποία και θα αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς για την αγωνιστική σεζόν 2011-12.
Μάλιστα, ο Α.Ο. Ασή Γωνιάς, στην προσπάθεια του να ευχαριστήσει την εταιρεία για την στήριξη της, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Mε αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του Α.Ο. ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ με την ANEK LINES.
Θα θέλαμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε την ΑΝΕΚ για την στήριξη της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ και μάλιστα στη δύσκολο οικονομική περίοδο που βιώνουμε.
Φέτος, με την αρωγή της μεγάλης κρητικής ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ LINES "βάζουμε πλώρη" για νέες επιτυχίες, στοχεύοντας σε διακρίσεις που θα μας κάνουν και πάλι όλους υπερήφανους.
Να ευχηθούμε στην ΑΝΕΚ, καλά ταξίδια, και στον Α.Ο. ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ, όπως και σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες, η φετινή χρονιά να αρχίσει και να ολοκληρωθεί με "δυνατούς" αγώνες, που θα προσφέρουν μόνο όμορφο θέαμα .
Ας κάνουμε όλη μία προσπάθεια να σταματήσουν η βία & οι χουλιγκανισμοί από το ποιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο : το ποδόσφαιρο.
Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου