Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Λεμονάκης: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι και καθαρή συνείδηση»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην αποχώρηση του, εξέδωσε ο πρώην γεν. αρχηγός του ΠΑΟΚ Μανώλης Λεμονάκης.

Σε αυτήν τονίζει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει συσπείρωση όλων των δυνάμεων που απαρτίζουν την ομάδα του Κρουσσώνα και να στηρίξουν άπαντες τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Λεμονάκη

«Μετά από εννέα σχεδόν χρόνια με συνεχή δουλειά στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου. Μιας αποχώρησης που γίνεται με ψηλά το κεφάλι και με καθαρή συνείδηση. Αναλάβαμε την ομάδα με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης το 2003 και τον πρόεδρο, από τα αλώνια των χαμηλότερων κατηγοριών, από εκεί που παράπαιε αγωνιστικά και διοικητικά με συνεχή κατήφορο και την κάναμε τρίτη δύναμη στα σαλόνια του Περιφερειακού. Και υποψήφια για την Γ’ Εθνική, όπως όλα δείχνουν.

Μια ομάδα υπολογίσιμη και με κύρος σε όλη την Κρήτη, με αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τις άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αυτά τα εννιά χρόνια πιστεύω, πως δεν ήταν χάσιμο χρόνιου για μένα. Μπορεί να έχασα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο, όμως κέρδισα πολλούς φίλους και αναγνώριση παγκρήτια. Μπορεί να μην ήταν τώρα η κατάλληλη ώρα ν’ αποχωρήσω. Όμως από τη στιγμή που αποχωρούν άτομα που μαζί φτιάξαμε αυτό το οικοδόμημα, δεν έχω λόγο να καθίσω εδώ.

Καλώ τα νέα μέλη της διοίκησης και τον πρόεδρο να στηρίξουν την ομάδα και να συνεχίσουν αυτό που κάναμε εμείς με επιτυχία. Να ξέρουν όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, ούτε ομάδα Β’ Τοπικού. Ας πάρουν σοβαρά το έργο που αναλαμβάνουν, γιατί θα κριθούν, όπως κριθήκαμε κι εμείς. Αλλά και θα λογοδοτήσουν στους ΠΑΟΚτζήδες αν η ομάδα μας δεν πάει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, όλα τα μέλη των συμβουλίων που συνεργάστηκα από το πόστο του γενικού αρχηγού. Τον πρόεδρο Γιάννη Πρικάκη, έναν έντιμο αγωνιστική, έναν άνθρωπο που μπήκε μπροστάρης για ν’ αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ και το πέτυχε. Όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα και όλες τις ομάδες του περιφερειακού και του τοπικού που μας φιλοξένησαν. Την ΕΠΣΗ, τον ΣΔΠΗ και όλους τους διαιτητές όλων των νομών της Κρήτης, όλους τους δημοσιογράφους, που πιστεύω ότι είχαμε άριστη συνεργασία, την οικογένειά μου αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι στον κόσμο του Κρουσώνα και στους απλούς ΠΑΟΚτζήδες που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, καλώ όλους τους Κρουσανιώτες να στηρίξουν την ομάδα και το νέο συμβούλιο και ειδικότερα το νέο πρόεδρο, συγχωριανό και φίλο μου, Μύρωνα Πυργιανάκη. Του εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο και πιστεύω να τιμήσει επάξια τη θέση του προέδρου που πήρε, όπως τίμησε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όταν αγωνιζόταν.
Σας ευχαριστώ
Μανόλης Λεμονάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου