Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Επισκοπή πέντε αστέρων

Άνετη νίκη, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ για την Επισκοπή που επικράτησε με 5-2 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στη φιλική αναμέτρηση με τον Πατούχα, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.

Α.Ο Επισκοπής
Η ομάδα του Γιώργου Ξηράκη, είχε αρκετά καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Γωνιωτάκη που έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Σουμπασάκη να πετυχαίνει στο 21’ το 2-0 για την ομάδα του. Η Επισκοπή συνέχισε να επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και έφτασε να προηγείται από το 36’ με 3-0, χάρη στο τέρμα του Βελονάκη. Οι γηπεδούχοι έφυγαν για τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 4-0, το οποίο είχε διαμορφώσει από το 43’ με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Γωνιωτάκης.

Η ομάδα της Βιάννου θέλησε να απαντήσει και κατάφερε στο 63’ να μειώσει σε 4-1 με γκολ του Καστελιαννάκη. Ωστόσο η Επισκοπή συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και έφτασε και σε πέμπτο τέρμα με τον Μπαστάκη στο 72’ να «γράφει» το 5-1. Το τελικό 5-2 για τον Πατούχα διαμόρφωσε στο 83’ ο Λουλάκης.
Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Κελαϊδής, Ζαμπετάκης (85’ Σιόρε), Καμινιώτης (40’ Μπαστάκης), Αργυράκης, Κατσαμάς Β. (74’ Ξινομιλάκης), Κεφαλούκος (84’ Χνάρης), Φρατζεσκάκης (72’ Μουρτζανός), Σουμπασάκης (75’ Κοζανίδης), Αντιασβίλι (66’ Μανταδάκης), Γωνιωτάκης (71’ Μικρόπουλος), Βελονάκης.
Πατούχας Dp Studies (Λάκης Καργιωτάκης): Καλυκάκης, Μιχ. Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Γ. Καστελιανάκης, Καραντινάκης, Ζαφείρης, Ματθαιάκης, Μαν. Μπιτσακάκης. Έπαιξαν επίσης: Α. Καστελιανάκης, Λουλάκης, Τσιμπινός, Ραπτάκης, Κουτεντάκης, Μπορμπουδάκης.

topikokritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου