Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Αύριο η κλήρωση του 10ου Ομίλου ,στο Creta Panorama

Τα πάντα είναι έτοιμα από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου για την διοργάνωση της Κυριακάτικης κλήρωσης του Κρητικού ομίλου της Δ’ Εθνικής, στο Ρέθυμνο. Κλήρωσης που άλλαξαν εντυπωσιακά τα δεδομένα της, αφού θα συμπεριλαμβάνει 14 και όχι 13 ομάδες, αφού η Αναγέννηση Ιεράπετρας επέστρεψε!
 



Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Ιεράπετρα, αποφασίστηκε η ομάδα της Αναγέννησης να κατέβει τελικά στην Δ’ Εθνική και όχι στο τοπικό Λασιθίου! Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν χρήματα από οικονομικούς παράγοντες της περιοχής και από τη στιγμή που η Αναγέννηση έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή, αποφασίστηκε να γίνει αυτό. Έτσι το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής θα γίνει με 14 ομάδες!

Έτσι στην κληρωτίδα που θα στηθεί στην αίθουσα Κνωσός στο ξενοδοχείο Creta Panorama θα μπουν 14 ομάδες για την κλήρωση του 10ου Ομίλου πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής.

Στην πόλη του Ρεθύμνου και στην διαδικασία της κλήρωσης θα βρεθούν ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Βαγγέλης Τοπολιάτης, αλλά και τα μέλη της επιτροπής Μιχάλης Τζανόπουλος και Γιάννης Παπακωνσταντίνου, όπως και ο ανώτερος υπάλληλος της ΕΠΟ Αντώνης Ραμπαβίλας.

Πιο συγκεκριμένα στην κληρωτίδα θα μπουν τα εξής 14 σωματεία
1. ΑΟΑΝ (ΕΠΣ Λασιθίου)
2. Ασή Γωνιά (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
3. Ασίτες (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4. Ατσαλένιος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
5. Επισκοπή (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
6. Ζαρός (ΕΠΣ Ηρακλείου)
7. Ηρόδοτος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
8. ΠΑΟ Κρουσσώνα (ΕΠΣ Ηρακλείου)
9. Μινώταυρος (ΕΠΣ Χανίων)
10. Γιούχτας (ΕΠΣ Ηρακλείου)
11. Χερσόνησος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
12. Πατούχας (ΕΠΣ Ηρακλείου)
13. Ρεθυμνιακός (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
14. Αναγέννηση Ιεράπετρας (ΕΠΣ Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου