Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Καλύτερος ο Γιούχτας, νίκησε 4-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Καλύτερος ο Γιούχτας, νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας στις Αρχάνες και έδειξε πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι κόντρα στον Dp Studies Πατούχα.

Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Καρβελά όταν ο έμπειρος ποδοσφαιριστήςμε κεφαλιά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ταρτάλα. Στο 22′ ήταν η σειρά του Χρήστου Καλομοίρη να χριστεί σκόρερ και στο 37′ ο Βιτώρος ανέβασε τον δείκτη στο 3-0. Έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Οι φωνές του Δεδελετάκη στα αποδυτήρια σε συνδυασμό με τις αλλαγές των γηπεδούχων, άλλαξε κάπως την εικόνα στην επανάληψη. Στο 76′ ο Δεδελετάκης ανατράπηκε από τον Γιαλαμά και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Δεδελετάκης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Χρήστος Καλομοίρης λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Γιούχτας: Γιαλαμάς,Στάχτιαρης,Χαλκιαδάκης,Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γιακουμάκης, Κασσωτάκης,Καλομοίρης Χρ.Καρβελάς, Βιτώρος,Γενιτσαρίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη, Φερεντίνος, Μαραγκουδάκης,Νύκταρης, Παπαδάκης,Δρακούλης,Σκουλούδης.
Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ταρτάλας,Μαστοράκης, Χατζάκης,Τοψιδέλης, Λιοντάκης,Κουτούζος, Παϊσανίδης,Μαραβέλας,Λαμπράκης,Αρχαγγελίδης,Δεδελετάκης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μακράκης και Γερομαρκάκης.(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου