Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη πρόκριση ΠΑΟΚ με 1-0 επί του ΠΟΑ

Μεγάλη πρόκριση πήρε ο Creta Pergola ΠΑΟΚ με 1-0 επί του πολυνίκη του θεσμού ΠΟΑ, δηλώνοντας και αυτή τη φορά παρόν στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, μιας και είχε “πετάξει” εκτός και τον Ηρόδοτο.

Το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη πέτυχε μια νίκη δίκαιη απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, που όμως έπρεπε να περάσουν σαρανταπέντε λεπτά για να ξυπνήσει.

Το γκολ που έκρινε το ματς μπήκε μόλις στο έκτο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Σταυρακάκης μπήκε από αριστερά με όμορφη ενέργεια, έφτασε μέχρι την περιοχή, έδωσε στον Σαλταπίδα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Κουράκη και Σαλταπίδα. Στην επανάληψη, ο Μανόλης Πατεμτζής, προσπάθησε με κάποιες αλλαγές να αλλάξει την εικόνα του ΠΟΑ, ωστόσο αυτός που ήταν πιο επικίνδυνος, ήταν ο ΠΑΟΚ που έφευγε στην κόντρα και μάλιστα στο71′, σε μία αντεπίθεση, ο Σταυρακάκης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Creta Pergola ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης,Κάββαλος,Θεοδωράκης,Μακατουνάκης (65′ λ.τ Σφακιανάκης),Οικονόμου,Κομπογιενιτάκης,Σαλταπίδας (91′ Μπέρκης),Γεωργόπουλος,Κουράκης,Λυκούδης,Σταυρακάκης (88′ Μπαράς).

ΠΟΑ Μανόλης Πατεμτζής): Σινάνης,Βρεττός (46′ Συσκάκης),Μαρκάκης,Αραβιάκης,Πετράκης (80′ Βενιανάκης), Ανυφαντάκης, Τριχάκης, Καινουργιάκης,Γιακουμάκης Γ.Μ,Μιχελακάκης (64′ Βλαστός),Γιακουμάκης Π.
topikokritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου