Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Στα φιλικά του Σαββάτου, Ασίτες, Μινώταυρος, Ασή Γωνιά και ΑΟΑΝ οι νικητές

Στα φιλικά παιχνίδια του Σαββάτου, Ασίτες, Μινώταυρος, Ασή Γωνιά και ΑΟΑΝ κέρδισαν Πατούχα, Επισκοπή, Ζαρό και Δόξα Μύθων αντίστοιχα, ενώ ο Γιούχτας το πάλεψε αλλά έχασε στην έδρα του από τον Πλατανιά. 

Ασίτες - Πατούχας 2-1


Πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξαν οι Ασίτες και ο Πατούχας στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Ασιτών. 

Οι Ασίτες προηγήθηκαν στο 70΄ με κεφαλιά του Αντωνακάκη , αλλά ο Πατούχας ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγ. Καστελλιανάκη που κέρδισε ο Ζαφείρης. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για την ομάδα των Ασιτών στο 85΄ ο Αποστολάκης με προβολή μετά από φάουλ του Ανδρεαδάκη. 

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γιώργος, Μπαμπουλάκης, Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Ανδρεαδάκης, Δομάζος, Λεμονάκης, Δεληστεφανής, Καρδαμίτσης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Κοζορώνης, Γιακουμάκης, Αποστολάκης, Ρουμπάκης Κώστας, Ζουριδάκης.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ:
Χωματάς, Μπιτσακάκης Μιχάλης, Ματθαιάκης, Σουργιάς, Κουνενάκης, Καραντινάκης, Νικολάρας, Καστελιανάκης Άγγελος, Ζαφείρης, Μπιτσακάκης Μανόλης, Ραπτάκης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Καστελιανάκης Γιάννης, Λουλάκης Λευτέρης, Καλυκάκης, Τσιμπινός, Κάτελας, Κουτεντάκης. 
Επισκοπή-Μινώταυρος 0-1 
Τις εντυπώσεις και τη φιλική νίκη κατάφερε να πάρει ο Μινώταυρος στο παιχνίδι με... άρωμα Περιφερειακού, απέναντι στην Επισκοπή στο “Θ. Βαρδινογιάννης” με σκορ 1-0.
Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδάκη παρουσιάστηκε αρκετά πειθαρχημένο στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας ότι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι στο πρωτάθλημα.
Ο Ψαράκης (φώτο),  πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 47'.
Οι νικητές έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τον σκόρερ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και με τους Βακαλουνάκη (α' ημιχρ.) και Μιχάκη (β' ημιχρ.).
Η Επισκοπή από την άλλη χρησιμοποίησε και αρκετά νεαρά παιδιά αλλά έμεινε στο “μηδέν”, έχοντας δοκάρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Ασή Γωνιά - Ζαρός 3-2

Με 3-2 επικράτησε η Ασή Γωνιά, στο φιλικό κόντρα στην ομάδα του Ζαρού, σε ένα παιχνίδι με άρωμα από το περιφερειακό, στο οποίο οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Γιάννης Κατσούλης και Μάνος Σουτζής, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ με το Γιώργο Γύπαρη ο οποίος πήρε όμορφα τη μπάλα από το Δημήτρη και από κοντά άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Μετά από όμορφη κάθετη του Δοντσίδη, ο Γύπαρης βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει, κάνοντας το 2-0 στο 20’, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο Ζαρός έφτασε στο γκολ με τον Χριστόφορο Ανδρεαδάκη, να κάνει το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65′. Η χαρά στο στρατόπεδο του Ζαρού κράτησε μόλις πέντε λεπτά, αφού στο 70’ ο Μπαξεβάνης, έφυγε στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με εύκολο πλασέ έκανε το 3-1 για την ΑΣΗ Γωνιά. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 75′ για το Ζαρό ο Χαλκιαδάκης που βρέθηκε στη περιοχή με τη μπάλα και πλάσαρε από κοντά, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.
Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Αντουράκης, Τσικαλάς, Κλαψινός, Α. Δελήμπασης, Δοντσίνης, Δραμηλαράκης, Χαρατσής, Δημήτρη, Γ. Γύπαρης, Μπαξεβάνης. Έπαιξαν επίσης: Γυπαράκης, Κεφάκης, Ιβάνοφ.
Νερά Ζαρός (Μάνος Σουτζής): Σαμαριτάκης, Κουτσέλης, Νταβιγλάκης, Διγενής, Αναγνωστάκης, Πρινιανάκης, Ανδρεαδάκης, Κλαπάκης, Πλίγκος, Ηλ. Αλεξάκης, Χαλκιαδάκης. Έπαιξαν επίσης: Δαριβιανάκης, Φούλκερ, Προβιδάκης, Β. Κλαπάκης, Τσαΐνης, Καλεμάκης, Αν. Μανιαδάκης.

Γιούχτας - Πλατανιάς 2-3

Μπορεί ο Γιούχτας να ηττήθηκε με 2-3 στις Αρχάνες από τον Πλατανιά, ωστόσο ο τεχνικός των “πράσινων” Μηνάς Πίτσος θα πρέπει να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, από την εξαιρετική παρουσία που είχαν οι παίκτες του, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Οι Αρχανιώτες προηγήθηκαν με τον Σκουλούδη στο 12′ όταν πήρε τη μπάλα από τον Καρβελά, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 1-0. Η απάντηση ήρθε από τον Μαραγκουδάκη ο οποίος ισοφάρισε στο 22′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Η ανατροπή ήρθε με αυτογκόλ του Ιερωνυμάκη όταν στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Γιούχτας δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τον Σκουλούδη που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μαρτσάκης που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Φερεντίνου και δεν δυσκολέυτηκε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στον Πλατανιά.
Ο Γιούχτας ξεκίνησε με τους: Γιαλαμά, Σεληνιωτάκη, Ιερωνυμάκη, Χαλκιαδάκη Σταυρακάκη, Γενιτσαρίδη, Γιακουμάκη, Κασσωτάκη, Καρβελά, Νύκταρη, Σκουλούδη. Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Στάχτιαρης,Φερεντίνος, Δρακούλης, Καλομοίρης Χρήστος.

Δόξα Μύθων - ΑΟΑΝ 3-4

Τη νίκη με 3-4 πήρε ο ΑΟΑΝ το Σαββατο το απόγευμα στην Κοτσυφιανή, στο φιλικό απέναντι στη Δόξα Μύθων.
ΑΟΑΝ: Μπέρκοβιτς, Φαγάς, Λαπιδάκης, Δετοράκης, Μαραγκός, Γκέκας, Κεφαλούκος, Δήμας, Κατσάρας, Χαβάκης, Κάτσης. Στο δεύτερο Καρνιάτης, Μαριανακης, Χατζιάι, Πηγιάκης, Μιντιούρης, Χαρίτος.
(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου