Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Χωρίς εκπλήξεις.

Εύκολο απόγευμα για τις Ασίτες όπου στο ντεμπούτο του Βασίλη Καραΐσκου δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν από τον Αγ. Μύρωνα επικρατώντας του Ραύκου με 1-4.


Μέσα σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο Ποτηράκης με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια» εκμεταλλευόμενος σύγχυση στη περιοχή των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σταυρακάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Οικονομάκη. Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο Ανδρεαδάκης έγραψε το 0-3 με δυνατό σουτ έξω απ΄ την περιοχή που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ραύκος μείωσε προσωρινά με τον Σταματάκη δύο λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Το τελικό 1-4 έγραψε στο 73΄ο Λεμονάκης με σουτ μετά από μεταβίβαση του Σταυρακάκη.
Οριζόντιο δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Σταυρακάκης στο 45'. Στην εκπνοή του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Ποτηράκη σαν επιθετικό φάουλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου Μανούσου Ζαχαριουδάκη, λόγω της συμπλήρωσης σήμερα οκτώ χρόνων από το χαμό του.

ΑΣΙΤΕΣ: (Β. Καραϊσκος)  Ζαχαριουδάκης, Κοζορώνης, Μπαμπουλάκης (46' Γιακουμάκης), Αποστολάκης, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μαν. (λ.τ Ρουμπάκης Γιώργος), Δομάζος, Τσερεβελάκης (65' Λεμονάκης), Ποτηράκης, Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασαν Ασίτες, Γιούχτας, ΑΕΚ, Ερ. ΟΦΗ και Ζαρός. Πρόκριση από την άσπρη βούλα για τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον Κρουσσώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι του Ηροδότου (2-2 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση).

Για τον Ηρόδοτο στο 7΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παπαδάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια για τον ΠΑΟΚ ο Σταυρακάκης στο 40΄. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Παπαδάκης έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του δίνοντας της το προβάδισμα ωστόσο ο ΠΑΟΚ και με φάουλ του Κουράκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην διαδικασία των πέναλτι. Στην «ρώσικη ρουλέτα» οι παίκτες του «δικεφάλου» παρουσιάστηκαν πιο εύστοχοι και με τον Χωραφάκη να πιάνει 3 πέναλτι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.
Η διαδικασία των πέναλτι
1-0 Κουράκης
1-1 Παπαδάκης
2-1 Γεωργόπουλος
Ο Χωραφάκης απεκρούει το πέναλτι του Χαρίτου και παραμένει το 2-1
Ο Ζαφείρης απεκρούει το πέναλτι του Κάββαλου, παραμένει το 2-1
Ο Χωραφάκης απεκρούει στην εκτέλεση του Κοζυράκη, παραμένει το 2-1
3-1 Σφακιανάκης
Ο Χωραφάκης απεκρούει στην εκτέλεση του Μαυρίδη

Xωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 των Μοιρών. (Χρηστάκης, Πολεμαρχάκης, Πατεράκης και Μπέης).
Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ηρακλείου πήρε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ που κέρδισε με 5-0 την Πυργιώτισσα σε παιχνίδι που έγινε στην Πόμπια. ( Βλαχάκης 2 , Μπολάκης, Κολιακουδάκης και Χριστοδουλάκης ).

Ανάληψη-Γιούχτας  1-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33΄ με πέναλτι του Παπουτσάκη. Ο Ιερωνυμάκης με σουτ στο 60' ισοφάρισε. Στο70΄ο Σκουλούδης και στο 87΄ο Δρακούλης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Εύκολο απόγευμα και για τον Ζαρό που επικράτησε με 0-3 του Αθλόπολις. Τα γκολ για την ομάδα του Μανώλη Σουτζή πέτυχαν οι Πίγκος (9΄ και 50΄) και Νταβιγλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου