Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΑ και Ρούβας οι νικητές των φιλικών της Τετάρτης. Νίκες στο Κύπελλο για Χερσόνησο και Επισκοπή

Δύο φιλικά παιχνίδια με ενδιαφέρον είχαμε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ηράκλειο.


Στο γήπεδο του Ατσαλένιου ο ΠΟΑ φιλοξένησε τον Ηρόδοτο τον οποίο και κέρδισε με 2-0.

Ο Μιχελακάκης άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 30’ και τα τέρματα διπλασίασε στο 67’ ο Συσκάκης.
Ήταν ένα καλό τεστ για τις δύο ομάδες, με θετικά συμπεράσματα. Ο ΠΟΑ πέρα από τα δύο γκολ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες με Καινουργιάκη, Γιακουμάκη Π. και Βλαστό ενώ σιγά-σιγά βρίσκει σταθερότητα. Όσον αφορά τον Ηρόδοτο, παρά τις σημαντικές ελλείψεις (Μπαλάφας, Κοζυράκης, Χαντζής, Φράγκος, Πετράκης), είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ και ο Ρούβας δεν πρόσφεραν και ιδιαίτερο θέαμα αλλά η ομάδα της Γέργερης ήταν αυτή που πήρε τη φιλική νίκη με προβολή του Ανυφαντάκη στο 50΄.

Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη είχε κατά διαστήματα καλή παρουσία ενώ δέχτηκε το γκολ στο 50’. Σ’ εκείνη τη φάση έγινε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Ανυφαντάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ρούβας δεν έπιασε σούπερ απόδοση αλλά φαίνεται ότι οι φωνές του Μύρωνα Σηφάκη μετά την τριάρα στη Βιάννο έκαναν καλό στους παίκτες, που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι.

ΚΥΠΕΛΛΟ

Η Χερσόνησος νίκησε 0-6 στις Δαφνές, σε παιχνίδι για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
 
Το σκόρ άνοιξε στο 36′ ο Κίτσας και ο ίδιος με πέναλτι έκανε στο 52’ το 0-2. Ο Γουργιώτης σημείωσε το 0-3 στο 56’ και ο Βασιλείου το 0-4 στο 62’. Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον Γουργιώτη στο 70’ και στο 82’ για το τελικό 0-6.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Σωμαράκης, Μασέλης, Ανωγειανάκης, Χαλκιαδάκης, Πατελής, Τεπετός (80’ Μηλάκης), Περράκης, Κίτσας (70’ Βασιλείου), Καπετανάκης, Δεληθωμαϊδης (46’ Γουργιώτης).



Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» αναμετρήθηκαν η κάτοχος του Κυπέλλου Ρεθύμνου, Επισκοπή και ο περυσινός φιναλίστ ΟΦ Αρμένων, με την ομάδα του Γιώργου Ξηράκη να επικρατεί με 5-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17' με δυνατό σουτ του Κοζανίδη και στο 34' έκαναν το 2-0 μετά από διπλή προσπάθεια του Βελονάκη. Στο 46' ο Κοζανίδης έγραψε το 3-0 με πέναλτι. Η απάντηση του ΟΦ Αρμένων ήρθε στο 53' όπου ο Θοδωρής Γασπαράκης με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 70' ο Μικρόπουλος έκανε το 4-1 πάλι με πέναλτι. Στο 72' ο Θοδωρής Γασπαράκης  αστόχησε απ' τα 11 βήματα αλλά ο ΟΦ Αρμένων μείωσε σε 4-2 με τον Κουνατίδη στο 74'. Ο Βελονάκης στο 85' με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Βογιατζιδάκης, Παυλάκης, Μανταδάκης (78’ Ζαμπετάκης), Β. Κατσαμάς, Μαραθιανός, Κεφαλούκος, Σουμπασάκης (78’ Αντιασβίλι), Χνάρης (70’ Μπαστάκης), Βελονάκης, Κοζανίδης, Μικρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου