Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος ο Λεκάκης - Ανακοίνωση απ΄ τη διοίκηση των Ασιτών

 
Άλλη μία ομάδα της Δ’ Εθνικής του Ηρακλείου αλλάζει προπονητή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας! Μετά τον ΠΑΟΚ, και οι Ασίτες θα συνεχίσουν με νέο τεχνικό, αφού πριν λίγο αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Αντώνη Λεκάκη.

image

Οι λόγοι του διαζυγίου είναι αγωνιστικοί, καθώς είχε αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά. Προσωρινός προπονητής αναλαμβάνει ο βοηθός του Αντώνη Λεκάκη, Γιώργος Σταυρακάκης, ο οποίος θα έχει την τεχνική ευθύνη της ομάδας και στο αυριανό φιλικό που έχει προγραμματιστεί με τη Γαρίπα. Από εκεί και πέρα, τρεις είναι οι υποψήφιοι προπονητές, με τη διοίκηση να θέλει να δοθεί άμεσα λύση. Βασίλης Καραϊσκος, Γιώργος Βλαστός και Γιάννης Ταουσιάνης είναι τα ονόματα ελεύθερων προπονητών που αναμένεται ν’ απασχολήσουν τις επόμενες ώρες
Αργά το μεσημέρι η διοίκηση με ανακοίνωσή της στη σελίδα της ομάδας, επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας.
Η ανακοίνωση:
" Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Λεκάκης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Αντώνη Λεκάκη για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, τόσο σαν ποδοσφαιριστή, όσο και σαν τεχνικό υπεύθυνο. Ο ένας χρόνος συνεργασίας ήταν αποδοτικός και ωφέλιμος για όλους μας και η στήριξη του Αντώνη Λεκάκη προς την ομάδα μας τους τελευταίους επτά μήνες ήταν ολοκληρωτική. Τα κριτήρια που οδήγησαν στο "διαζύγιο" ήταν καθαρά διαφορά ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και δεν έχουν να κάνουν με το ήθος και την εργατικότητα του προπονητή, που ήταν σε υψηλά επίπεδα. Ο Αντώνης Λεκάκης στις Ασίτες άφησε μόνο φίλους. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου