Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκησε στο Ατσαλένιο η Ασή Γωνιά.

Μετά τις Αρχάνες νικηφόρα πέρασε και από το Ατσαλένιο η Ασή Γωνιά, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο.

Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΟΑ στο δυνατό φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας και πάλι πολύ καλά στοιχεία και ότι θα αποτελέσει μία από τις δυνατές ομάδες της Δ’ Εθνικής. Το σημαντικό για την ομάδα του Γιάννη Κατσούλη ήταν πως είχε ουσία στο παιχνίδι της, μπαίνοντας πολύ δυνατά στην αρχή του. Βέβαια αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια στην αρχή θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» νωρίτερα την υπόθεση νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίωρο, κατορθώνοντας να σκοράρουν στο 17’ μετά από πολύ οργανωμένη προσπάθεια, με τον Κλαψινό να βγάζει την κάθετη πάσα, τον Καραδάκη να «κρεμάει» τον Συνάνη, για να έρθει ο Μπαξεβάνης στην κενή εστία και να την σπρώξει στα δίχτυα. Ο νεαρός επιθετικός θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 6’ αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Δημήτρη στο 29’.

Στη συνέχεια, ο Ατσαλένιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν ανούσια στο α’ ημίχρονο, χωρίς να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ασή Γωνιάς.

Στην επανάληψη και κυρίως με την είσοδο του Συσκάκη ο Ατσαλένιος έγινε απειλητικός, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι, που είχε ως αποτέλεσμα να σπαταλήσει τις όποιες ευκαιρίες του δόθηκαν, μένοντας κολλημένος στο μηδέν. Οι Συσκάκης, Βλαστός (από 2 περιπτώσεις) και ο Καινουργιάκης απείλησαν την αντίπαλη εστία, αλλά το γκολ δεν ήρθε και η Ασή Γωνιά έφυγε με μία σημαντική για την αυτοπεποίθηση της νίκη, σε μια δύσκολη έδρα.

Ατσαλένιος (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Βρεττός, Πετράκης, Γ. Γιακουμάκης, Μαρκάκης, Ανυφαντάκης, Καινουργιάκης, Μιχελακάκης, Βλαστός, Γ.Ε. Γιακουμάκης, Π. Γιακουμάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Συσκάκης, Φραγκιαδάκης, Ατσαλής, Αραβιάκης, Μαγάκης.


Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Φραγκιαδάκης (70’ Δημητριάδης), Αντουράκης, Μανωλακάκης (70’ Μπερνιδάκης), Α. Δελήμπασης (70’ Σαμιώτης), Κλαψινός (70’ Γυπαράκης), Δοντσίδης, Κεφάκης, Χαρατσής (70’ Π.Γ. Γύπαρης), Ταταράκης (30’ Δημήτρη), Καραδάκης (70’ Σηφακάκης), Μπαξεβάνης (70’ Κριάρης).
(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου