Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Παρουσίασε φανέλα και χορηγούς ο Ζαρός

image
Μπορεί να είναι νεοφώτιστος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ωστόσο ο Ζαρός κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα ενώ όπλο του παραμένει το οικογενειακό κλίμα.
Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι (πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό άλλωστε όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Μανόλης Σουτζής με άμεσο συνεργάτη και βοηθό του τον Γιώργο Αλεξάκη), όσο και σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης με τον πρόεδρο Γιώργο Σταματάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να είναι συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους.
Ο επαγγελματισμός των Μεσαριτών φάνηκε ξεκάθαρα και στην παρουσίαση της νέας διπλής εμφάνισης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012.
Πρόκειται για την παραδοσιακή πράσινη (φανέλα και σορτσάκι) αλλά και την ασπρόμαυρη (άσπρη φανέλα - μαύρο σορτσάκι).
Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν επίσης οι χορηγοί και ήταν παρόντες ο «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» και το «www.sporfm.gr» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ (18/09) σ’ ένα πανέμορφο χώρο, στο Beach Bar - Εστιατόριο «Isla» στην παραλία των Γουβών.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ζαρού Γιώργος Στραματάκης τόνισε ότι «στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Περισσότερα πράγματα θα μπορέσουμε να πούμε όταν θα λάβουμε στα χέρια μας την προκήρυξη της κατηγορίας», υποστήριξε μεταξύ άλλων.
Και οι Μεσαρίτες όπως και όλες οι ομάδες του νησιού στο Περιφερειακό τάσσονται υπέρ της διατήρησης του κρητικού ομίλου και τα επόμενα χρόνια και θα πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση τον πρόεδρο της Επιτροπής Δ’ Εθνικής και τους συνεργάτες του στην ΕΠΟ, στην κλήρωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος που θα δώσουν το «παρών» αρχές Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο.
ΠΗΓΗ: sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου