Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διπλή ενίσχυση από Λευκάδα για τις Ασίτες

Την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση επί θητείας Καραϊσκου στον πάγκο έκαναν οι Ασίτες, επενδύοντας παράλληλα στο μέλλον. Ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ο 18χρονος Μανόλης Ζουριδάκης.
 
Με καταγωγή από την Παλαιόχωρα Χανίων, ο Ζουριδάκης αγωνιζόταν πέρυσι στον Οδυσσέα Νυδρίου, ομάδα της Λευκάδας, στον 5ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Στο Ηράκλειο ήρθε για σπουδές και οι Ασίτες τον ενέταξαν στο δυναμικό τους. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και χτες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον Καραϊσκο. Αύριο αναμένεται ν’ αγωνιστεί στο φιλικό που θα δώσουν οι Ασίτες με τον Πατούχα στην έδρα τους. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 17:00. Ο Καραϊσκος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ποτηράκη, Οικονομάκη, Τσερεβελάκη, Κοζορώνη, όπως και τον Μανόλη Ρουμπάκη που παρουσιάστηκε στο στρατό.

Mετά την μεταγραφή του 18χρονου Μανόλη Ζουριδάκη, οι Ασίτες πραγματοποίησαν σήμερα άλλη μία μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος για τον 22χρονο αμυντικό Δημήτρη Μπερερή!

Ο Δημήτρης Μπερερής

Ο Δ.Μπερερής (4) σε μια προσπάθεια του


 
Ο Δημήτρης Μπερερής ήταν τις τελευταίες ημέρες πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα των Ασιτών και η τελική συμφωνία επιτεύχθηκε σήμερα το πρωί . O παίκτης αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο αμυντικό, ο οποίος είχε υπογράψει 4αετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, ενώ πέρσι αγωνιζόταν με δανεισμό στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας και αμυντικό χαφ.

Ο Μπερερής έρχεται με καλές συστάσεις από τον πρώην προπονητή της Επισκοπής και του Πλατανιά,  Χρήστο Βσιλείου. Με την έλευσή του, οι Ασίτες βάζουν μια σημαντική λύση στην αμυντική τους γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου