Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ποιό νέρμπι ; Δεν μπορεί εκτός έδρας η Επισκοπή. Το χαβά τους Ασίτες και Ηρόδοτος.

image
Σε ένα υγιεινό περίπατο και συνάμα μια μεγάλη νίκη μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Επισκοπή ο Γιούχτας που κέρδισε με 4-1 στις Αρχάνες τους Ρεθυμνιώτες και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Γιούχτα ήταν ο Δημήτρης Σκουλούδης που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του τα οποία και αφιέρωσε στην αδικοχαμένη μητέρα του που έφυγε άδικα από την ζωή πριν λίγες ημέρες σε τροχαίο ατύχημα.
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο ΠΟΑ έστω και δύσκολα με ένα γκολ του Βλαστού στο 89΄ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μινώταυρου και να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Γιούχτα.
Μεγάλη νίκη σημείωσε στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι ο Ζαρός που επικράτησε στην έδρα του της Χερσονήσου με 3-1 , ενώ την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε και ο Ηρόδοτος που συνέτριψε στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ρεθυμνιακό με 4-0.
Ευρεία νίκη πέτυχε επι του Πατούχα η Ασή Γωνιά που συνέτριψε με 4-1 τον Πατούχα και του έκοψε την φόρα των καλών εμφανίσεων που είχε τελευταία το συγκρότημα του Λάκη Καργιωτάκη.
Στα άλλα δύο ματς της ημέρας είχαμε ισοπαλίες με τον ΑΟΑΝ να παίρνει σημαντικό βαθμό στην έδρα των Ασιτών κόντρα στην τοπική ομάδα που τίνει να γίνει ομάδα των ισοπαλιών (μετράει ήδη έξι), και τον ΠΑΟΚρουσώνα να στέκεται όρθιος στην Ιεράπετρα κόντρα στην δυνατή Αναγέννηση με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος:
Ηρόδοτος – Ρεθυμνιακός 4-0
Γιούχτας- Επισκοπή 4-1
Ασή Γωνιά – Πατούχας 4-1
Ασίτες – ΑΟΑΝ 0-0
Αναγέννηση Ιεράπετρας – ΠΑΟΚρουσώνα 1-1
Ζαρός – Χερσόνησος 3-1
ΠΟΑ – Μινώταυρος 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου