Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μινώταυρος 4-1 Ζαρός (Στιγμιότυπα και Δηλώσεις)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Μάνο Ψαράκη ο Μινώταυρος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-1 του Ζαρού, σε ένα άκρως “χορταστικό” παιχνίδι στις Μουρνιές.
Ο 17χρονος φορ πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι, και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στο να μην πάει… στράφι ο σπουδαίος βαθμός της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στη Χερσόνησο.
Η αναμέτρηση αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού υπήρξαν αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Χαλκιαδάκη (2′), για να… απαντήσει ο Μινώταυρος με Βακαλουνάκη(4′) και Ψαράκη (5′). Ο Ζαρός και πάλι είχε ευκαιρία στο 17′, αλλά ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τονΨαράκη.
Άμεσα αντέδρασαν οι “πράσινοι” του Ηρακλείου με το καταπληκτικό γκολ του Ανδριαδάκη στο 25′, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ αφού ο Ψαράκης ολοκλήρωσε ιδανικά τη φάση στο 29′ και έδωσε ξανά προβάδισμα στους “πράσινους” των Χανίων, που ήταν στο παιχνίδι αυτό… “οράνιε”. Στο 40′ ο Ζαρός έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Χρ. Κλαπάκηαποκρούστηκε από τον Συροκάκη με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτα και χάρη στο αυτογκόλ του Καλεμάκη στο 53′, ενώ ο Ψαράκης πήρε το… όπλο του και πάλι στο 62′ (4-1), δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Καράκης, Πατεράκης, Κουνέτας, Γαλανάκης, Νταγκουνάκης, Τζαγκαράκης (73′ Μιχάκης), Γκούντελος, Καλαϊτζάκης (76′ Καβρουλάκης), Ψαράκης, Βακαλουνάκης (65′ Κοκολάκης).
Νερά Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Φούλγκερ, Πρινιανάκης (65′ Δαριβιανάκης), Νταβιγλάκης, Καλεμάκης, Αναγνωστάκης, Διγενής, Χαλκιαδάκης, Πλύγκος (80′ Γκουτσέλης), Χρ. Κλαπάκης, Ανδριαδάκης, Γ. Κλαπάκης (51′ Μανιαδάκης).

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Το βίντεο ειναι από το AthlitikoGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου