Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Παρέμεινε μόνος πρώτος ο Γιούχτας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αναγέννηση

image
Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα που τον διατηρεί μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Γιούχτας στις Αρχάνες επικρατώντας με 2-1 του ΑΟΑΝ για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Από κοντά σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί στην δεύτερη θέση η εκπληκτική Αναγέννηση Ιεράπετρας που κέρδισε και τον Ηρόδοτο στην έδρα της με 1-0 και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο ΠΟΑ που παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε πήρε τη νίκη κόντρα στην Ασή Γωνιά με 3-2 στο Ατσαλένιο.
Ο ΠΑΟ Κρουσώνα από την μεριά του μετά την τεσσάρα επί του ΑΟΑΝ την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα καθώς γνώρισε βαριά ήττα εκτός έδρας από την Επισκοπή με 4-0.
Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στις Ασίτες και τον Πατούχα το θέαμα δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 0-0, ενώ ισοπαλία είχαμε και στην Χερσόνησο με την ομώνυμη ομάδα να γκελάρει ακόμη μια φορά στην έδρα της μένοντας στο 1-1 με τον Μινώταυρο.
Τέλος στον Ζαρό η τοπική ομάδα παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της κατάφερε να σημειώσει σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία επικρατώντας με 2-0 του ουραγού Ρεθυμνιακού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής :
Γιούχτας- ΑΟΑΝ 2-1
(4΄πεν. Καρβελάς, 12΄ Γενιτσαρίδης – 49΄ Χατζάϊ )
Χερσόνησος- Μινώταυρος 1-1
(34΄ αυτ. Πατεράκης  - 62΄ Ψαράκης)
Επισκοπή – ΠΑΟ Κρουσώνα 4-0
(29΄ Ζαμπετάκης, 30΄ Σουμπασάκης, 83΄ Βελονάκης, 91΄ Αντιασβίλι)
Ζαρός- Ρεθυμνιακός 3-0
(23΄αυτ. Μουτζούρης, 26΄ αυτ. Ψωμάς, Πλίγκος)
Ασίτες – Πατούχας 0-0
ΠΟΑ – Ασή Γωνιά 3-2
(18΄ Π. Γιακουμάκης, 42΄ Συσκάκης, 79΄ Ανυφαντάκης – 56΄ πεν. Καραδάκης, 88΄ Μπαξεβάνης)
Αναγέννηση Ιερ. – Ηρόδοτος 1-0
(32΄ Κουτούζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου