Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΕΠΟ μοιράζει .. πρόστιμα !!

Άναυδοι έχουν μείνει στον ΠΟΑ και στον Ηρόδοτο από τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που τιμώρησε τα δύο σωματεία του Ηρακλείου με πολύ βαριά πρόστιμα.


Για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Επισκοπή, στον ΠΟΑ επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ ο Ηρόδοτος καλείται να πληρώσει 2.500 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δε συνέβη κάτι το επιλήψιμο που να «σηκώνει» τόσο βαριά τιμωρία και οι δύο ομάδες «ψάχνονται» για να μάθουν με πιο σκεπτικό τιμωρήθηκαν από την ΕΠΟ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΟΑ τιμωρήθηκε για όσα γράφει το φύλλο αγώνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που αναφέρει υβριστικά συνθήματα απ' την εξέδρα και ο Ηρόδοτος "πληρώνει" τα πανό που αναρτήθηκαν στην εξέδρα και αφορούσαν διαμαρτυρίες κατά του Δήμου Ηρακλείου για .. εγκατάλειψη.
Ακόμη: Με 100 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πατούχας, αφού στον αγώνα του στις Ασίτες την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε έξι κίτρινες κάρτες.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
  • Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ χρηματική ποινή 3.000 € (αγώνας Δ΄ Εθνικής Ατσαλένιος-Επισκοπή στις 13/11).
  •  Κηρύσσει το σωματείο ΗΡΟΔΟΤΟΣ πειθαρχικώς ελεγκτέο και επιβάλλει σ΄ αυτό χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ (αγώνας Δ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Άγιος Νικόλαος στις 13/11)..
  •  Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. α,β,γ ΙV Πειθαρχικού Κώδικα επιβάλλεται
    χρηματική ποινή 100€ στo σωματείο: ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΒΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου