Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΟΑΝ 0-2 ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στιγμιότυπα και Δηλώσεις)

Με σκόρερ τους Αργυράκη και Γωνιωτάκη η Επισκοπή κατέκτησε το διπλό στην έδρα του ΑΟΑΝ (0-2), με τους Λασιθιώτες να αποδεικνύουν για ακόμα μια αγωνιστική ότι είναι το σκληρό καρύδι της κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, με το πρώτο δεκάλεπτο να μένει φτωχό από φάσεις με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο. Από κει και πέρα όμως ξεκίνησε η υπεροχή της Επισκοπής, με την πρώτη καλή φάση να σημειώνεται στο 15ο λεπτό. Τότε ο Βελονάκης έκανε την προβολή, μετά από σκαφτό πλασέ του Κοζανίδη, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω απ’ τα δοκάρια.
Στο 22’ ο Αντιασβίλι δοκίμασε δυνατό σουτ, με τον Φιορέντη να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαμπετάκης, δίνοντας την ευκαιρία στον Αργυράκη να ανοίξει με το κεφάλι στο σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ταμάμης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΑΝ και μέσα σε κόντρες έκανε δυνατό σουτ με τον Φιορέντη να μην του επιτρέπει να κάνει κάτι παραπάνω.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Λασιθιώτες ήρθε στο 41′, όταν συνδυάστηκαν άψογα οι Χατζιάι και Καρνιάτης, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από πλάγια, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με τον ΑΟΑΝ όμως να μπαίνει αποφασιστικά και να πρεσάρει στην μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα έφερναν το ματς στα ίσα.
Μάλιστα, στο 60’ οι αμυντικοί του Λασιθιωτικου συλλόγου έβγαλαν από πολύ δύσκολη θέση την ομάδα τους, όταν απομάκρυναν πάνω στη γραμμή σουτ του Βελονάκη σχεδόν… μέσα απ’ το τέρμα.
Κάτι που δεν κατάφεραν όμως να κάνουν στο 76΄όταν μετά από εντυπωσιακή σέντρα του Κοζανίδη, ο Γωνιωτάκης κατέβασε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το τελικό 0-2.
Η Επισκοπή έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όταν το οριζόντιο δοκάρι του Φιορέντη σταμάτησε το σουτ του Μουρτζανού.

AOAΝ (Νίκος Τσώτσος): Φιορέντης, Πηγιάκης, Μουτάκης (66’ Σταυρακάκης), Μυντιούρης, Δέλλιος (77’ Χαβάκης), Μαραγκός, Γκέκας (53’ Καουκάκης), Φαγάς, Χατζιάι, Δετοράκης, Καρνιάτης.
Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Κελαΐδής, Μανταδάκης, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μποτονάκης, Μπαστάκης, Αντιασβίλι (59’ Γωνιοτάκης), Σουμπασάκης (63’ Φρατζεσκάκης).
 
ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου