Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Νίκησαν οι ..πρωτοπόροι


image
Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και τον 10ο όμιλο καθώς όλες οι ομάδες όπου βρίσκονται στην πρώτη τετράδα κέρδισαν εύκολα η δύσκολα τους αντιπάλους τους στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος έκανε περίπατο στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚρουσώνα και με τρία τέρματα  στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.
Η τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε και μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής καθώς και οι τρεις ομάδες όπου βρίσκονται στην δεύτερη θέση κέρδισαν.
Ο Γιούχτας επικράτησε με 1-2 στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Πατούχα όπου έγινε στη Βιάννο, ο ΠΟΑ κέρδισε με 2-0 τον ΑΟΑΝ στο Ατσαλένιο με δύο τέρματα του Συσκάκη στο δεύτερο ημίχρονο , και η Επισκοπή πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας μέσα στο Ζαρό επικρατώντας της ομόνυμης ομάδας με 0-1 χάρη σε ένα τέρμα του Βελονάκη στο 58΄.
Μεγάλη νίκη με 5-0 σημείωσε η Ασή Γωνιά επί του Ρεθυμνιακού στο Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι κάνοντας μεγάλο άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία βυθίζοντας παράλληλα στη βαθμολογία τους φιλοξενούμενους .
Σημαντική νίκη όπου την βάζει και πάλι γερά στο κόλπο της παραμονής σημείωσε στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με την Χερσόνησο η ομάδα των Ασιτών όπου κέρδισε με 4-1 τον αντίπαλο της , ενώ τέλος έστω και δύσκολα η Αναγέννηση Ιεράπετρας επικράτησε στο «Βουζουνεράκιο» με 1-0 του Μινώταυρου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 14η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος :
Πατούχας – Γιούχτας 1-2 (85΄Α. Καστελλιανάκης – 8΄ Καλομοίρης, 51΄ Αεράκης)
Ηρόδοτος – ΠΑΟΚρουσώνα 3-0 (58΄ Μωραϊτης, 77΄ Κοζυράκης , 90΄ Κώττης)
Αναγέννηση Ιερ. – Μινώταυρος 1-0 (44΄ Δεδελετάκης)
Ασή Γωνιά – Ρεθυμνιακός 5-0 (4΄, 51΄ Κεφάκης, 6΄ Τσικαλάς, 81΄ Σηφακάκης, 82΄ Χαρατσής)
ΠΟΑ – ΑΟΑΝ 2-0 (68΄ , 75΄ Συσκάκης)
Ζαρός – Επισκοπή 0-1 (58΄ Βελονάκης)
Ασίτες – Χερσόνησος 4-1 (9΄ , 53΄ Μεταξάκης, 35΄πεν. Σταυρακάκης, 90΄Κ. Ρουμπάκης, 11΄ Γουργιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου