Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τέσσερις αγωνιστικές σε Βασιλείου και Βιτώρο. Τρεις στον Πετάση.

Γεμάτο είναι το ποινολόγιο της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, μετά τις αποφάσεις που πήρε για όσα αναγράφηκαν στα φύλλα αγώνων της 13ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.


Τέσσερις αγωνιστικές θα απουσιάσει ο Βασίλης Βασιλείου της Χερσονήσου, ο οποίος αντίκρισε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ για 4 αγωνιστικές θα στερηθεί και ο Γιούχτας τον Γιάννη Βιτώρο για τον ίδιο λόγο.
Τρεις αγωνιστικές είναι η ποινή του Θεόδωρου Πετάση του Ρεθυμνιακού, ενώ για την επόμενη αγωνιστική θα λείψει ο Νίκος Καραδάκης της Ασή Γωνιάς, λόγω αποβολής του με 2η κίτρινη κάρτα.
Για μια αγωνιστική θα λείψουν 11 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμπλήρωσαν το όριο των καρτών και δεν υπολογίζονται για τα επόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Χρήστο Φαγά (ΑΟΑΝ), Μάρκο Αντουράκη (Ασή Γωνιά), Σπύρο Μανωλακάκη (Ασή Γωνιά), Στέλιο Μπαξεβάνη (Ασή Γωνιά), Δημήτρη Σκουλούδη (Γιούχτα), Ηλία Χνάρη (Επισκοπή), Λευτέρης Διγενής (Ζαρός), Μανόλης Καλεμάκης (Ζαρός), Γιώργος Παϋσανίδης (Αναγέννηση Ιεράπετρας), Νίκος Χατζάκης (Αναγέννηση Ιεράπετρας) και Γιάννης Βλάχος (Χερσόνησος).
Όσον αφορά τις ποινές από προηγούμενες αγωνιστικές, ο Μανόλης Δετοράκης του ΑΟΑΝ θα εκτίσει την 2η απ’ τις 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ ο Μάκης Λουλιάδης του Ζαρού θα εκτίσει την 4η αγωνιστική απ’ τις συνολικά 5.
Τέλος, από 100 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στην Ασή Γωνιά και τον ΠΟΑ, καθώς τα δύο σωματεία δέχτηκαν συνολικά από 6 κάρτες στα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου