Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πρωταθλητής χειμώνα ο Ηρόδοτος

image
Χρειάστηκε να περάσουν 13αγωνιστικές ώστε στην συμπλήρωση του πρώτου γύρου να έχουμε αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο να αναδεικνύεται πρωταθλητής χειμώνα.
Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού πήρε μεγάλη νίκη στη Βιάννο με 1-2 από τον Πατούχα και πάτησε κορυφή , την ίδια ώρα όπου ο μέχρι και σήμερα πρωτοπόρος Γιούχτας έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ασή Γωνιά και έπεσε μετά από αρκετό στη δεύτερη θέση έχοντας 28 βαθμούς.
Μαζί του στην δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον και η ομάδα της Επισκοπής που κατάφερε να πάρει ακόμη μια νίκη στην έδρα της κερδίζοντας με 2-1 τη Χερσόνησο.
Στον Άγιο Νικόλαο σημαντική νίκη που διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο ΑΟΑΝ που κέρδισε με 1-0 το Ζαρό και τον έμπελξε για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.
Στο γήπεδο της Σοχώρας η Αναγέννηση Ιεράπετρας πέτυχε σημαντική νίκη με 0-2 βυθίζοντας και άλλο στον πάτο της βαθμολογίας το Ρεθυμνιακό, ενώ συναρπαστικό παιχνιδι έγινε στις Μουρνιές με τον Μινώταυρο να παίρνει σημαντική νίκη επί των Ασιτών και να αναπτερώνει τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία,
Αναβολή λόγω βροχής στο Κρουσώνα
Στη σημερινή 13η αγωνιστική είχαμε και μια αναβολή αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών καθώς η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε στο γήπεδο του Κρουσώνα ανάγκασε τον διαιτητή Μπινιχάκη να διακόψει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΟΑ στο 4΄ και στη συνέχεια όταν βγήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από 20 λεπτά να το διακόψει οριστικά αφού το γήπεδο είχε μετατραπεί σε βούρκο και ήταν αδύνατο να διεξαχθεί το ματς . Οι δύο ομάδες υποχρεούνται να δώσουν την Δευτέρα στις 3μ.μ και πάλι ραντεβού στο γήπεδο του Κρουσώνα και αν ο αγωνιστικός χώρος είναι στην ίδια κακή κατάσταση τότε το ματς θα αναβληθεί εκ νέου και θα οριστεί το πότε θα γίνει από την ΕΠΟ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 13η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος :
Γιούχτας – Ασή Γωνιά 1-1 (60΄πεν. Σκουλούδης – 79΄ Μπαξεβάνης)
Πατούχας – Ηρόδοτος 1-2 (78΄ Καραντινάκης – 32΄ Παπαδάκης, 38΄ Χατζής)
Ρεθυμνιακός – Αναγέννηση Ιεράπετρας 0-2 (44΄ Δεδελετάκης , 78΄ Τσιτλακίδης)
Μινώταυρος – Ασίτες 4-2 (13΄ Δημητρογιαννάκης, 63΄ Καράκης, 73΄ Μιχάκης, 91΄ Θάνος – 71΄ Σταυρακάκης, 92΄ Μεταξάκης)
ΑΟΑΝ – Ζαρός 1-0 (30΄ Μουτάκης)
Επισκοπή – Χερσόνησος 2-1 (10 πεν , 81΄ Ταμάμης – 57΄ Γουργιώτης)
ΠΑΟΚρουσώνα – ΠΟΑ 0-0 (4΄διεκόπη οριστικά λόγω κακοκαιρίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου