Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ: "«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα»"



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Η λέξη «αναγέννηση» περιγράφει τη φετινή πορεία του Ηρόδοτου. Το σωματείο της Ν. Αλικαρνασσού πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων στο περιφερειακό πρωτάθλημα δείχνοντας ότι ξυπνάει από το «λήθαργο», και είναι σε θέση ξανά να κυνηγήσει υψηλούς στόχους.

Μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Μινώταυρο, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρωτοπόρου Γιούχτα στον Ζαρό, η κορυφή απέχει μόλις δυο πόντους από τους «κυανόλευκους».

Εξίσου σπουδαίο είναι όμως το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για μια πορεία σταθερότητας.

O Γιάννης Σμαραγδάκης

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα», τονίζει χαρακτηριστικά  ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Σμαραγδάκης, ο οποίος εμφανίζεται σίγουρος ότι το μέλλον διαγράφεται φωτεινό για τον Ηρόδοτο λόγω της πολιτικής που ασκείται και περιλαμβάνει εκμετάλλευση των Ακαδημιών στο έπακρο και τήρηση ίσων αποστάσεων στον οικονομικό τομέα για όλους.

«Η ομάδα εκπέμπει υγεία σε κάθε τομέα και η διοίκηση δικαιώνεται για την πολιτική της. Για όλους τους παίκτες ισχύει το ίδιο καθεστώς αμοιβής, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, με τον προπονητή Νίκο Ανδριανάκη να έχει συμβάλει καθοριστικά. Επίσης μετά από χρόνια φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρόδοτο, στον τομέα των Υποδομών. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές με τον Ρεθυμνιακό οι 10 από τους 11 παίκτες προέρχονταν από τις Ακαδημίες μας.

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Ο Ηρόδοτος έχει αποκτήσει τις βάσεις για να ανέβει σκαλοπάτια και να πάει στις Εθνικές κατηγορίες. Ακόμα κι αν αυτό δε γίνει φέτος ή σε ένα χρόνο»
, επισημαίνει ο πρόεδρος του Ηρόδοτου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο τεχνικός Νίκος Ανδριανάκης επισημαίνει ότι η ομάδα έχει αποκτήσει το κατάλληλο πνεύμα για να παίρνει αυτό που θέλει.

«Έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Πάμε για να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε τη δυνατότητα γι’ αυτό όμως πρέπει να παραμένουμε προσγειωμένοι. Άλλωστε φέτος πρέπει να πηγαίνεις για πρωτάθλημα για να παραμείνεις στην κατηγορία».
Χθες ο νεαρός τεχνικός μίλησε στους παίκτες ζητώντας να έχουν πιο καθαρό μυαλό, που έλειψε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Μινώταυρο. (patris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου