Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Φτάνουν στα άκρα οι ομάδες της Δ’ Εθνικής

Την απόφαση να παλέψουν με όλα τους τα όπλα για την παραμονή του Κρητικού ομίλου της Δ’ Εθνικής ως έχει πήραν σήμερα οι εκπρόσωποι των ομάδων της κατηγορίας και οι πρόεδροι των ΕΠΣ της Κρήτης, στην συνάντηση των σωματείων που έγινε το απόγευμα σε καφετέρια του Γαζίου.

Της Εύας Ζαχαριουδάκη

Απ’ την πλευρά των ομάδων το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι 9 συλλόγων (ΠΟΑ, Ασίτες, Ζαρός, Ηρόδοτος, DP Studies Πατούχας, Creta Pergola ΠΑΟΚ, ΑΟΑΝ, ΑΕΚ Τσαμπουράκης και Ερμής Ζωνιανών), οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα να εξουσιοδοτήσουν τους προέδρους των 4 ΕΠΣ της Κρήτης, που θα παραστούν στο ερχόμενο ΔΣ της ΕΠΟ, να δηλώσουν την άρνηση τους να συμμετέχουν σε όμιλο με ομάδες εκτός Κρήτης. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιμείνει στην απόφαση της για αναδιάρθρωση των ομίλων -γεγονός που όπως έχει αναφερθεί συνεπάγεται δυσβάσταχτο οικονομικό “άνοιγμα” για τους συλλόγους-, οι ομάδες “φώναξαν” ομόφωνα πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα!
Απ’ την πλευρά των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων παραβρέθηκαν οι κ. Τζώρτζογλου, Παπαγγέλης, Βασιλάκης, Θεοδωράκης και Μαθιουδάκης, της ΕΠΣ Ηρακλείου και ο κ. Σταράκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου, οι οποίοι με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν πως σε περίπτωση που το συγκεκριμένο μέτρο «περάσει», οι ίδιοι θα καταψηφίσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό στην επικείμενη Γενική Συνέλευσης της ΕΠΟ την 1η Ιουνίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως την στήριξη τους στην συγκεκριμένη απόφαση δήλωσαν οι κ. Βούρβαχης και Σταυρακάκης, πρόεδροι των ΕΠΣ Χανίων και Λασιθίου αντίστοιχα με τηλεφωνική επικοινωνία, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην συνάντηση.
Το πρωτόκολλο υπέγραψαν όλοι οι παραβρισκόμενοι και δεσμεύτηκαν για την πραγματοποίηση όσων αναφέρθηκαν.(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου